TORNAR

Solidaritat aposta per una escola d’enginyeria en telecomunicacions

Aquesta vegada és Marc Castells la diana d'Ignasi Vich

politica
Dimecres, 18 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Una cara nova es va sumar ahir a la roda de presentacions de Solidaritat, Harold Graells va acompanyar Ignasi Vich i Pau Reixachs a la presentació del programa d’urbanisme, serveis socials i educació. Propostes atrevides són les que va presentar Vich, que entre d’altres va apostar per la concessió de beques al talent, buscar una escletxa legal per poder redactar un nou POUM abans dels tres anys que són necessaris o portar una escola d’enginyeria en telecomunicacions a la ciutat.

Pau Reixachs, Ignasi Vich i Harold Graells

Segons el líder de Solidaritat a Igualada, a la ciutat li manquen eixos de comunicació de sud a nord i va posar com a exemple la galera que representa haver d’anar amb cotxe des del barri del rec fins al centre de la ciutat. També va posar sobre la taula altres problemes en aquesta matèria com la manca d’una sortida a Igualada en la flamant Ronda sud. Finalment, Vich va criticar tant al govern com a l’oposició pel paper que van jugar durant el procés del POUM, Vich va afegir que el seu partit lluitaria per poder trobar una escletxa legal i evitar que el Pla urbanístic de la ciutat hagi de passar dos anys més aturat.

Pel que fa a educació, Vich va defensar la concessió de beques al talent, segons el candidat de Solidaritat actualment es premien els resultats acadèmics i això fa que hi hagi gent amb molt de potencial que quedi fora del sistema d’ajuts. En matèria d’educació, Vich va proposar portar una escola d’enginyeria en telecomunicacions ja que segons el candidat: ‘les empreses no giren en el món de la producció sinó en el de la informació’.

Finalment, Vich va recordar que el candidat convergent, Marc Castells, no va acceptar el cara a cara amb ell i retreu al seu partit el fet d’haver vetat que es debatés la llei d’independència al Parlament de Catalunya.


2 Comentaris

D

David

Vilanova del Camí

18 de maig 2011.10:02h

Respondre

Totalment d’acord en que el món gira entorn la informació i no de la producció, i quan més temps triguem a veure-ho més temps estarem ancorats en esquemes de poc valor afegit. Atenció, no... Llegir més estic treient importància a la indústria, però crec que els esforços els hem de dedicar a sectors amb més futur. Tenim la batalla perduda amb països com la Xina o els del nord d’Àfrica.

J

Jaume Martinez Puigverdes

igualada

18 de maig 2011.08:00h

Respondre

aixo de l escletxa legal per un POUM mes proper amb sembla molt necessari , molt. .Que Deu escolti a solidaritat.i a tots els igualadins.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.