TORNAR

Barón presenta un programa basat a desenvolupar els recursos propis de Vilanova

L’alcalde d’Igualada recolza la llista vilanovina de CiU

politica
Dimarts, 19 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Amb la presència de l'alcalde igualadí i diputat provincial Marc Castells, el candidat de CiU a batlle per Vilanova del Camí, Jordi Barón, va donar a conèixer el seu programa electoral. Castells va destacar la complicitat necessària entre una i altra banda del riu per "tirar endavant grans projectes de comarca sobretot en matèria de promoció econòmica com l'oficina de captació d'inversions"

Jordi Barón va fer aquesta setmana passada l'acte central de campanya on va presentar les principals propostes del projecte polític que encapçala per als propers anys. Barón va destacar que els pilars fonamentals de les seves propostes són la promoció econòmica i l'atenció a les persones, i en aquesta línia en va destacar algunes com "la consolidació del triangle comercial de Vilanova per potenciar un eix comercial potent capaç d'atraure nous clients al centre de Vilanova entre els carrers de Santa Llúcia, Major i Verge de Montserrat". El convergent aposta també per la reindustrialització en l'àmbit econòmic i utilitzar l'entorn natural de la ciutat per aconseguir "un projecte de turisme sostenible i cultural".

La presentació de l'alcaldable, la setmana passadaAmb el suport personal de l'alcalde de la veïna Igualada, Marc Castells, el candidat vilanoví va plantejar "crear un pla local per a la reindustrialització detectant aquells sectors que puguin generar més ocupació a mig termini i fomentar la contractació de persones del municipi". A la seva cartera de projectes també hi ha "l'impuls dels polígons industrials per ser més competitius", incrementar els plans d'ocupació locals i l'esmentada aposta per "un projecte de turisme sostenible i cultural a l'entorn del Vilar del Met-Can Titó-Can Bernades, potenciant així els recursos naturals de què disposa Vilanova". En la faceta social, les línies mestres passen pel "manteniment de les ajudes i tarificacions socials que s'han creat aquests darrers anys, millorar el banc del aliments, seguir amb el menjador social creat aquest últim any i continuar amb les beques de transport per a estudiants universitaris i de cicles formatius".


Barón va definir la seva proposta com "ambiciosa però alhora creïble i realitzable en els pròxims anys". Va destacar que compta amb un equip de persones polivalent  l'objectiu del qual ha estat sumar diverses sensibilitats del municipi combinant experiència amb il·lusió per assolir els reptes que es plantegen per Vilanova del Camí els propers anys amb la finalitat de millorar el municipi i la qualitat de vida dels vilanovins.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.