TORNAR

La Cambra de Comerç insta a solucionar els 'múltiples incidents' que acumula l'A-2

politica
Dimarts, 4 agost 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Cinc anys després de la posada en servei del tram de l'autovia A-2 entre els enllaços de la Panadella i Argençola, el Ministeri de Foment ja ha hagut de destinar uns 16 milions d'euros per a estabilitzar-ne un talús que patia risc de despreniments. Tot i la recent reobertura parcial de la via, els treballs encara no estan enllestits i no hi ha data de finalització de les obres. En aquest sentit, la Cambra de Comerç de Barcelona ha demanat aquest dilluns que es solucionin com abans millor els 'múltiples incidents' que acumula l'A-2.

Els treballs a l'A-2 encara no estan del tot enllestits i es preveu que puguin perllongar-se fins a finals d'any, però encara no hi ha data definitiva per al complert restabliment de la circulació. Ara després de més de 100 dies d'obres, el Ministeri de Foment ha obert parcialment al trànsit la calçada d'aquest tram en sentit Barcelona-Lleida.

En un comunicat de premsa, la Cambra de Comerç recorda que el tall a l'A-2 ha provocat importants retencions de trànsit, que sovint han arribat a superar els 10 quilòmetres. L'establiment de tres torns ininterromputs de feina des de fa unes setmanes, diu la institució, ha permès recuperar dos dels tres carrils de la calçada poc abans de l'inici de l'operació sortida del mes d'agost.

La Cambra manifesta la seva 'satisfacció' per la reobertura de l'autovia, tot i que encara és parcial i insisteix en la necessitat de continuar invertint en la millora de la xarxa viària catalana, 'especialment per part de l'Administració General de l'Estat'.

Al mateix temps, demana que es desencalli immediatament les obres de desdoblament de la carretera N-II a les comarques gironines ja que es tracten d'actuacions en curs que afecten 'greument' el trànsit. En concret, cal impulsar els trams entre Tordera i Caldes de Malavella on s'acumulen endarreriments, revisions de projectes i renegociacions de contractes d'obres, indica la Cambra.

ACN

Documents adjunts

Inversions en infraestructures



1 Comentaris

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

4 d'agost 2009.07:33h

Respondre

El llibre de reclamacions, si us plau!
La meva sobre el tema.
http://www.igualadi.com/2009/07/reobert-el-tunel-del-violi-la-panadella.html

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.