TORNAR
PUBLICITAT

La candidatura d'ERC Igualada es reuneix a Ginebra amb Marta Rovira

La secretària general d’ERC i Enric Conill comparteixen una jornada de treball

politica
Dijous, 9 maig 2019. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Enric Conill i David Prat van viatjar a la ciutat helvètica aquest dilluns per veure-la. La secretària d'ERC és a l'exili des de fa un any. 

Prat, Rovira i Conill, a GinebraL'alcaldable d'ERC Igualada Enric Conill i el número 3 de la candidatura David Prat es van reunir a Ginebra amb Marta Rovira. La jornada de treball va servir per tractar molts assumptes relatius a Igualada i a la campanya de les eleccions municipals. Conill també va reiterar el seu "suport absolut als presos i exiliats". Rovira, per la seva part, va "encoratjar i mostrar tot el seu suport a Enric Conill per tal de ser l'alternativa republicana i de progrés a Igualada" i es va mostrar "convençuda" que la candidatura dels republicans a la ciutat "aporta un projecte de ciutat sòlid, preparat i sobretot amb voluntat de fer avançar la capital de l'Anoia".

Rovira és des de fa un any a terres suïsses. Va destacar "la candidatura amplia, tranversal i representativa d'ERC Igualada per a les properes eleccions municipals del 26 de maig" i va felicitar-se per "una candidatura igualadina formada per gent jove, preparada i molt heterogènia que representa la renovació i la necessitat d'un canvi que faci avançar i millorar molt la ciutat".

Per la seva banda, el candidat comenta que "hem vist a una gran dona, ferma, valenta i decidida en seguir treballant per la llibertat i la dignitat del país. L'exili és duríssim i la Marta ha estat molt valenta persistint amb els seus ideals i les seves conviccions de llibertat i justícia. Ens ha demanat que fem un pas endavant a Igualada per tal de vertebrar i construir un municipi de progrés i republicà, amb justícia social i amb oportunitats per a tothom". L'alcaldable d'ERC remarca "el compromís de la nostra candidatura a favor de la llibertat del país, dels presos i dels exiliats" i espera que "totes les candidatures municipals estiguin a l'alçada del moment que pateix el nostre país i no es mostrin dubitatius o amb silencis còmplices davant de l'empresonament o l'exili dels nostres legítims i pacífics representants públics. Aquell qui calla i exerceix un silenci és còmplice també de la repressió de l'estat".

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.