TORNAR

Capellades ha atorgat 1600 € al jovent de la vila per dur a terme una nova iniciativa

L’ajuntament del municipi ho va aprovar en un ple municipal

politica
Diumenge, 14 agost 2016. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El Ple Municipal de Piera d'aquest passat dimecres dia 10, va estudiar el projecte 'FES-TE JOVE KP 2016'. Finalment, es va atorgar l'import econòmic de 1.690 € que haurà de ser degudament justificat pels joves capelladins.

El Ple de Capellades, en una imatge d'arxiu.En el marc de la convocatòria de subvencions destinades al jovent de Capellades -exercici 2016-, l'Associació Fes-te jove KP va presentar 'FES-TE JOVE KP 2016'. Després que l'Ajuntament en reconeguis la importància com a element dinamitzador del municipi i com a motor per la seva vitalitat, va atorgar una subvenció de 1690 €. Fes-te jove KP proposa en el seu projecte un cap de setmana d'activitats on el jovent és el protagonista. Es farà el 30 de setembre i l'1 i 2 d'octubre.

La iniciativa resta oberta a tots els joves que hi vulguin participar, tant a escala individual com a nivell de colles i entitats, té com a objectiu principal promoure la participació activa del jovent en l'elaboració de propostes d'interès per al col·lectiu de joves.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.