TORNAR

Carles Majoral: 'Imma González passarà a la història per ser la primera regidora trànsfuga de Vilanova'

El PSC demana a la representant escollida per Ciutadans que retorni l'acta

politica
Dimecres, 3 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dimarts al vespre, el PSC de Vilanova del Camí va realitzar una roda de premsa per respondre a les manifestacions d’Imma González, sobre la decisió d’abandonar el Partit Ciutadans- Partido de la Ciudadanía però alhora conservar la seva acta de regidora. El PSC va definir la posició de González de clar transfuguisme i d'hipocresia.

Carles Majoral, 1er secretari del PSC-Vilanova del Camí

El primer secretari de l’agrupació del PSC de Vilanova del Camí, Carles Majoral, va demanar a Imma González el retorn de l'acta de regidora 'per coherència', perquè 'els ciutadans voten les sigles d'un partit i no a les persones físiques que les representen'.

Per contra, Majoral va afirmar que a partir d'ara el grup del PSC tractarà González de trànsfuga, ja que 'passarà a la història per ser-ne la primera persona de Vilanova'.

El portaveu socialista també va dir que l'única regidora escollida per Ciutadans de l'Anoia 'té doble moral', ja que 'està fent tot allò que fins fa uns dies denunciava als altres partits, com enganxar-se a la cadira i enganyar els 354 votants que la van escollir en les eleccions municipals'.

Majoral tampoc va acceptar l'abandonament de González del partit liderat per Albert Rivera a causa de la seva disconformitat amb la coalició europea Libertas, perquè 'és ella la que no accepta els resultats democràtics del seu partit, i culpa els dirigents escollits'.

En relació al suport que alguns grups polítics han ofert a la regidora per mantenir l'acta, el PSC va explicar que no entenia la posició del PP, perquè precisament l'aleshores ministre Mariano Rajoy va ser un dels impulsors del pacte antitransfuguisme signat l'any 1998 per la majoria de partits polítics de l'Estat, i renovat tres anys més tard.

A més, Majoral va afirmar que Imma González s'ha anat apropant cada cop més cap a la dreta, i que des del PSC no descarten que ella fundi un nou partit o bé s'integri 'amb els amics d'IPV o el PP, amb qui coincideix en moltes votacions'.


6 Comentaris

m

marc

igd

6 de setembre 2009.17:55h

Respondre

Un alcalde que porta més de 30 anys a la cadira ... són aquells que es queixaven dels 23 del president Pujol oi? Per higiene democràtica ...
I a BCN: Hereu posa les destructores de paper a punt... Llegir més que et queden ”cuatro telediarios”

t

també aburrit

Òdena

6 de setembre 2009.12:22h

Respondre

Estic del tot d’acord amb l’avorrit. Calen llistes obertes.
On està escrit que els ciutadans voten les sigles dels partits? Si això fos així ja haurien passat dues coses:
Primera, a les... Llegir més llistes no hi hauria noms de persones i només el logo i les sigles del partit.
Segona, si els ciutadans votessin les sigles de partit com diu el Sr. Mayoral, segur que algú hauria fet fora la Sra Gonzalez i no ha estat així. Hi hauria força legal per prendre-li la cadira i en canvi això no es així, oi Sr. Mayoral?
Sr. Mayoral, no digui tonteries, no menteixi ni enganyi el ciutadà dient coses qu no son certes i, sobretot, dediquis a governar el seu poble. D’alguna cosa deu tenir por si es dedica a despotricar d’aquesta manera de la Sra. Gonzalez.
Per cert, jo mai no votaria a C’s.

R

Robert

6 de setembre 2009.01:09h

Respondre

Dono tot el suport a l´Inma Gonzalez...considero que tots els que és fiquen a la politica o fan per beneficiarse les seves butxaques, com algú que porta 30 anys al carrec...que a més a més no... Llegir més viu al poble....com pots saber que li passa al poble si no i vius?????és absurd aixó....però és clar...un sou com aquest no el trobes enlloc...
En canvi amb l´Inma es veu de lluny que és una persona que treballa per al poble!!!és l´nica persona que no a caigut als peus del Vich en 30 anys....á més....demano com a ciutadà transparencia senyor alcalde....pq no deixa que gravin els plens?té por que el poble sapiga que fà???pq seria una bona manera de fer democracia així!!!
Ànims Inma et dono el meu suport i el meu VOT!!!! a més parlare de tu als vilanovins!!!!

R

Ricard Seuba Espinosa

Vilanova del Camí

4 de juny 2009.10:19h

Respondre

Segueixo la feina feta per Gonzàlez des de la seva entrada a l’ajuntament de Vilanova.
La vaig votar per que hem va semblar la millor persona per encapçalar l’alternativa política que es... Llegir més necessitava a Vilanova indistintament del partit que representava.
Ara més que mai m’he adonat que ha estat el millor vot que mai he donat per que ha posat el seu compromís amb el ciutadans per davant de qualsevol interès del seu partit.
Vaig conèixer a Gonzàlez a una reunió que ella va convocar en el Rovy per explicar a tots el que voler assistir, la feina portada a terme aquests darrers dos anys. (cosa que cap partit més ha fet) Allà vaig poder comprovar que es una persona amb el cap a seu lloc i que per sobra de qualsevol partit ella passarà a la historia com la primera i millor alcaldessa de Vilanova del Camí .
Ha connectat amb el ciutadans de Vilanova en quatre dies d’una forma que Vich no ha estat capaç en 33 anys.

A

Aburrit

Vilanova

3 de juny 2009.23:47h

Respondre

Segurament que el tema és noticia. però mira qeu n’arriba a ser d’aburrit.
I després diuen que hi ha desafecció i que la gent no va a votar.
Ja m’agradaria que els vots anessin a les... Llegir més persones i no als partits. Ara se suposa que van als partits i estan sotmesos al que dieun els partoits i no al que desitgen els cuiutadans.
Precisament crec que calen llistes obertes i a votar persones.

A

Amadeu

Vilanova

3 de juny 2009.12:53h

Respondre

El que li pasa al Sr.Mayoral i al Psc de Vilanova del Camí és que mai havien trovat una opossició tan ben definida com la que representa el grup de la Sra. González. González ha demostrat amb la... Llegir més seva baixa de militància l’honestitat política que sempre l’havia demanat a tots els partits i la seva coherència amb el discurs d’esquerres. Li tenen por i per això volen que deixi l’acta. Endavant Sra. González.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.