TORNAR

Castells fitxa tres perfils professionals per als 11 primers llocs

Carme Riera, Pere Camps i Maribel Cuadras, novetats a la llista de la federació

politica
Dimecres, 15 abril 2015. 10:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

En tan que s'acosta la data de les eleccions, va coneixent-se com es perfilen les candidatures. La de CiU a Igualada ha incorporat tres nous perfils, provinents del món professional: Carme Riera, Pere Camps i Maribel Cuadras

La llista que Convergència i Unió presentarà a Igualada de cara a les eleccions municipals del 24 de maig, liderada per l'actual alcalde Marc Castells, incorporarà novetats als onze primers llocs. Segons s'ha donat a conèixer aquest dimecres, Carme Riera, Pere Camps i Maribel Cuadras, tres igualadins de reconeguda trajectòria professional, se sumen al projecte encapçalat per Castells. 

Carme Riera i Minguet (Igualada, 1965) és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, metge especialista en Medicina Familiar i Comunitària, va cursar Mestratge en Direcció d'Institucions Sanitàries a la UB, és Màster en Bioètica per l'Institut Borja, Màster en Atenció Primària per la UAB i ha estat responsable i ponent en nombrosos cursos i seminaris. Ha estat a l'Institut Català de la Salut (ICS), metge de família a Vilanova del Camí, directora de l'EAP Igualada Urbà, directora del Servei d'Atenció Primària Anoia, directora de la Direcció d'Atenció Primària Costa de Ponent, i des d'aquest 2015, directora del Servei d'Atenció Primària Anoia de l'ICS.

Pere Camps i Oviedo (Igualada, 1950) ha desenvolupat tota la seva trajectòria professional a l'empresa Punto Blanco. Hi va entrar a treballar el 1966, inicialment com a operador d'un dels primers "cervells electrònics" que hi va haver a l'Estat i posteriorment es va incorporar a la seva àrea d'atenció al client. Al llarg de la seva vida s'ha format en màrqueting i telemàrqueting, en Direcció de Grup de Treball, Negociació i Gestió i en Tractament de Queixes del Client. Fa poc que s'ha jubilat, tancant una llarga trajectòria al tèxtil local.

Maribel Cuadras i Nieto (Igualada 1960) va estudiar Enginyeria Tècnica Química a l'Escola d'Enginyeria d'Igualada, posteriorment ha cursat Màster de Direcció de Producció a EADA i Màster en Curtits també a la UPC d'Igualada. Acumula una llarga experiència al sector industrial, majoritàriament en empreses relacionades amb l'àmbit de la química vinculada a la pell, i actualment treballa en una empresa d'adoberia a Igualada.

Marc Castells, candidat a la reelecció a Igualada per CiU, afirma que "els últims quatre anys hem arrencat un projecte il·lusionant que està consolidant una marca de ciutat i està fent renéixer Igualada en àmbits fonamentals com l'econòmic, l'industrial i el del coneixement, entre d'altres". De cara als propers comicis, afegeix el candidat, "hem constituït un equip que suma la gran experiència assolida pels regidors al govern aquests quatre anys, amb les idees de noves figures que compten amb un prestigi professional contrastat, que sumaran molt i que ens han d'ajudar a reforçar el projecte i impulsar encara més aquest renaixement d'Igualada".


11 Comentaris

M

Maria Ll.

Igualada

16 d'abril 2015.22:09h

Respondre

Alberto, vols dir que no vas una mica desorientat?. Lo del TOUCHE ho ha dit l’igualadí però al Joan Giner ITV i en una altre noticia, no pas a tu, a no ser que l’Alberto i el Joan Giner ITV... Llegir més sigueu la mateixa persona no se que te a veure la teva contesta i perdona que em posi a allà a on no em demanen

a

alberto

També de Igualada.

16 d'abril 2015.12:10h

Respondre

Tranquils companys, tranquils , que simplement , són uns comentaris , os agradin més o menys ,
Et veig molt nerviosos , Sr Igualadí, perquè serà ?
Per cert , Sr Igualadí del ” TOUCHE ” ,... Llegir més jo afegeixo ” REPLICA ”, i que passis un bon mati, com a funcionari del ajuntament.
Per mi, tema acabat, i fins un altre dia.

i

igualadí

16 d'abril 2015.16:20h

Et volia respondre, però la Montse ho ha dit tot.
No sóc funcionari. Et penses que tots els funcionaris de l’Ajuntament són amics del Castells ?

a

alberto

15 d'abril 2015.17:18h

Respondre

Segueixo pensant , que és curiós , que un programa gravat fa 10 mesos , s’emeti 20 dies abans que s’oficialitzi la seva inclusió en les llistes de Convergència .
De tota manera , vull deixar... Llegir més constància que el Sr Pere Camps, hem mereix tots els meus respectes,dons encara que jo no el conec personalment , si que per referències se que és una persona de gran vàlua , i molt estimada pels seus companys .
Moltes vegades som simples titelles, mogudes , pels fils dels que mouen , els ressorts del poder, per profit propi .

(Demano perdo anticipat, als Pompeus Fabra, de guarda, per si he comes alguna falta ortogràfica.)
Sort tindrem els Catalans dels excellens Diplomats en Filologia Catalana.

i

igualadí

15 d'abril 2015.22:16h

Evidentment TV3 condiciona tota la seva programació als interessos de la campanya electoral municipal d’Igualada. Els igualadins dominem el país.
En fi, si aquest és el nivell de... Llegir més crítica, no m’estranya que el Castells ho tingui tan fàcil.

M

Montse

Igualada

16 d'abril 2015.00:03h

Curiosa si més no la teva transformació entre el primer comentari i el segon, encara que de tota manera a la part final de l’últim comentari tambe tornes als teus orígens.

Això... Llegir més de que a vegades som simples titelles ho deus dir per tu i suposo que per experiència, potser si que ha vegades has estat el titella d’algu, però no per això has de suposar que tothom es igual, que totes i tots em de ser titelles, vaja que no, que t’equivoques i molt, que hi ha persones amb una gran personalitat que fan el que volen i no es sotmeten a ningú, que son del tot independent i si una cosa els sembla be la fan, i si no els sembla be no.

Una d’aquestes persones es el que ara dius que et mereix tots els teus respectes encara que no el coneguis, una persona que ha sigut sempre independent i que ara encara ho es més ja que esta jubilat no depèn de ningú i te la seva vida resolta. Per tant a mi que un SENYOR com aquest vulgui dedicar una part del temps que li queda i de la experiència que ha acumulat al llarg de la seva vida a la seva ciutat, a més a més de respecte em mereix admiració

G

Gerard

Igualada

15 d'abril 2015.16:21h

Respondre

Guanyi qui guanyi però sense majories absolutes. Jo tinc claríssim a qui no votaré. No penso votar als retalladors de drets socials. Visca Catalunya Lliure !

E

Eduard

15 d'abril 2015.15:55h

Respondre

Si Antoni, no n’esperis res més, perquè no n’hi ha més.
En què quedem, et dius juan o alberto ?

A

Antoni

Igualada

15 d'abril 2015.13:21h

Respondre

Als dos primers comentaristes. Sabeu des de quan estava gravat el programa que mencioneu? Potser era a mitjans del 2014. I llavors, a TV3, van rebre una trucada des de CiU Igualada, que fessin un... Llegir més reportatge a aquest senyor, perquè nou mesos després el volien posar a la llista. Senyors, siguem seriosos! Si aquest és el nivell de la gent a qui no li agrada CiU, potser si que és bo que estiguin vora la majoria absoluta...

j

juan

15 d'abril 2015.12:58h

Respondre

Quina casualitat, amb la quantitat de Igualadins, que jubilen, ell va se la persona triada.
TV3 es una televisió imparcial i pagada per tots els catalans, o sols es la ”polea de transmision”... Llegir més de la propaganda sectària de Convergència ?

L’igualadí Pere Camps, protagonista de ”No serà fàcil” de TV3
Dimecres, 25 març 20153

a

alberto

15 d'abril 2015.12:34h

Respondre

L’igualadí Pere Camps, protagonista de ”No serà fàcil” de TV3...(%)
Dimecres, 25 març 2015

Los medios Audiovisuales del ”Regimen” a toda marcha.
A esto se le llama, manipular, con... Llegir més medios pagados por todos los ciudadanos.
ES UNA VERGUENZA.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.