TORNAR

Artur Mas recolza la política de Castells en un bany de masses a l'Ateneu

L’alcalde defensa la seva obra de govern davant un recinte ple

politica
Dimecres, 18 març 2015. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Amb els alcaldables de CiU de tota la comarca presents, en un Teatre Municipal de l'Ateneu a vessar, Marc Castells va rebre el suport del president de la Generalitat Artur Mas per concórrer de nou a l'alcaldia d'Igualada, ara ja des de la posició de batlle. El convergent va anunciar els eixos del seu programa

Com el 2007 i el 2011, Marc Castells va comptar amb el suport d'Artur Mas en la seva presentació com a candidat a l'alcaldia d'Igualada. Va ser en un Teatre Municipal l'Ateneu ple a vessar. L'actual batlle va enumerar les accions de govern dels darrers quatre anys, amb especial èmfasi a l'actuació en matèria econòmica i d'emprenedoria. Va refermar que aquestes són les àrees en què pensa continuar treballant amb més esforç, però hi va afegir apunts en l'àmbit social, una àrea on va reconèixer la complicitat dels seus socis d'Esquerra. L'accent de "la Igualada de les persones" s'endevina com un dels eixos programàtics del projecte de CiU per a  aquestes eleccions. El president català, al seu torn, va dedicar elogis a Marc Castells: "em fa quedar bé", assenyalant-lo com un dels actius més importants del partit a nivell de país.

Mas i Castells, a punt de pujar a l'escenariAmbdós venien d'inaugurar el 4D Health i al Teatre de l'Ateneu se'ls va sumar Josep Rull, un dels caps visibles de CDC. Hi va haver una presentació a l' americana, amb Monica Green, Jofre Bardagí, Marta Bayarri i Txell Sust interpretant 'One moment in time' de Whitney Houston. Van deixar pas a un Marc Castells que després de ser aclamat al costat de  Mas, va engegar la seva intervenció amb un agraïment a la seva família i esmentant  la seva mare, present, després que el 2011 no pogués ser a l'acte per motius mèdics. A nivell polític, va començar amb atzagaiades esmentant "érem un dels 50 municipis més endeutats de Catalunya" per enumerar després les accions que ha dut a terme el govern actual per eixugar el deute, "ara l'hem reduït en un 30%".

En la seva intervenció, va recuperar la pugna ideològica clàssica amb el PSC per apuntar contra les empreses municipals "a Reus, que veien com un model, s'ha acabat a la fiscalia per això" i reivindicar la seva política: "hem creat un ecosistema per captar inversions". Va agrair el suport de la Generalitat en el procés del polígon Igualada-Jorba-Òdena que ha de ser el colofó a l'aposta per a la indústria. Un tema que va lligar amb el Rec -va fer dues mencions al barri- i a la vinculació de la pell amb la marca Barcelona. Els darrers minuts del seu discurs els va dedicar a ressaltar la vessant social del seu projecte i les accions com "els horts urbans, ajuts escolars i per pagar l'IBI, per reduir els efectes de la crisi".

Els alcaldables de CiU van cantar 'Els Segadors' amb MasAcompanyat d'un núvol de fotògrafs, Mas va ocupar els darrers minuts de l'acte. Va resumir el seu aval a Castells amb paraules com "Igualada és una rèplica de l'obra de govern de la Generalitat. Amb menys s'ha fet més i millor". El president afirmava que amb els mitjans actuals "Marc Castells ha demostrat que tot és possible". Com Castells, va fer també una professió de fe per "la llibertat de Catalunya" i "estar en igualtat amb les altres nacions" sense esmentar la independència. I va tancar la seva intervenció amb un símil futbolístic: "en futbol, Marc Castells perseguiria totes les pilotes i les tocaria bé. És un crac". 


20 Comentaris

J

Joan Giner ITV

Igualada

19 de març 2015.14:06h

Respondre

Maria Ll, segurament pel teu comentari tampoc es deixaran influenciar

j

jordi

igualada

19 de març 2015.17:15h

ai Joan Giner, espero ja els teus comentaris el 25 de maig, quan CIU tregui mínim 11 regidors a igualada.

l’últim cop no el vaig votar com mai havia fet, aquest cop com a... Llegir més ex-votant d’erc volia votar CUP però el paperot galdós d’ahir al parlament i totes aquestes critiques fan que cada cop tingui més clar votar-lo a ell.

no veig ningú més capacitat que ell ara mateix per ser l’alcalde d’igualada, a no ser que les enquestes o el feeling diguin que ja estan molt per sobre de la majoria absoluta i llavors potser pugui votar alguna altre opció, però es veu difícil...

M

Maria Ll.

Igualada

19 de març 2015.19:13h

Jo es que no pretenc influenciar a ningú, jo dono la meva opinió i prou, sense cap més pretensió. El que passa es que no m’agraden ni les desqualificacions gratuïtes sense cap argumentació... Llegir més que les avali, ni els comentaris despectius perquè si.

M

Maria Ll.

Igualada

18 de març 2015.17:38h

Respondre

Penso que el Marc Castells va fent via aconseguint millorar la ciutat sense immutar-se mentre que alguns altres aneu criticant i criticant sense cap argumentació més enllà de dir que només veieu... Llegir més fum fum i més fum.

Però clar, si el Campus Universitari dieu que és fum, les noves carreres com la recuperació de la d’infermeria també, el centre de simulació també, la disminució del deute municipal tambe, etc etc etc, no se si podreu convèncer a algú sobre la malèfica gestió de l’alcalde actual.

Però tranquils que al final qui va decidir qui hauria de ser l’alcalde va ser el conjunt dels ciutadans igualadins, i el que decidirà quin ha de ser el proper també tornaran a ser els mateixos ciutadans, per tant per mes que uns os esforceu en desacreditar al Sr. Marc Castells, i altres en anar-hi a favor, el resultat final serà el que serà i segurament serà producte del que tots els candidats hauran anat sembrant durant tots aquets quatre anys. Qui no sembra no recull i aquell que sembra a destemps tampoc, el poble es sobirà i no acostuma ni a equivocar-se ni a deixar-se influir per quatre comentaris i menys inclús si aquets per una molt visible mala intenció perden inclús la seva credibilitat

m

mariona

18 de març 2015.16:52h

Respondre

Jo crec,que quan el ”Artur el astut”, es va referir ”al noi del pinganillo” , com, que era un crac,realment volia dir que era un cranc. ( Aquest crustacis que caminant cap enrrere, i també... Llegir més de costat, pro mai endavant)
Un lapsus el pot tindre qualsevol, fins i tot el honorable.

R

Ramon F.

Igualada

18 de març 2015.23:54h

Mariona, pel que dius deuries estar també a l’Ateneu a l’acte de presentació com a candidat a l’alcaldia del Sr. Marc Castells, jo també hi era no te pas d’enganyar, i la veritat, la meva... Llegir més opinió i la de tota la gent coneguda amb la que vaig poder parlar no coincidia pas amb la teva.

La majoria de la gent que hi havia a l’Ateneu, i estava ple de gom a gom, pensa d’un altre manera i es va demostrar clarament amb la seva actitud i aplaudiment durant tot l’acte, que per cert va ser d’una realització molt acurada i exquisita, molt per sobre d’un acte normal d’una presentació d’aquest tipus.

En quant a la intervenció del Sr. Castells, la majoria dels presents coincidíem en comentar que a part d’una vitalitat i il•lusió contagiosa, va demostrar un gran coneixement de la ciutat, una idea molt clara de cap a on s’ha d’enfocar el seu fotut, de quins son els passos que s’han de donar, de quins s’han donat ja en aquets quatre anys i de quins queden encara per donar i tot aixó, com he dit explicat amb un apassionament extraordinari.

El Sr. Castells, com altres candidats, pot agradar més a algunes persones i pot agradar menys a d’altres, tothom pot dir-hi la seva i esta en el seu dret, però qualificar-l’ho del noi del pinganillo, de crustaci que camina enrere, o parlar d’Artur el astut, sols demostra frustració i impotència i sobretot una impossibilitat o incapacitat d’utilitzar argumentacions i raonaments per justificar una opinió

j

jordi

18 de març 2015.14:47h

Respondre

Després de 4 anys i l’acte d’ahir es va reafirmar el que fa temps que veiem! L’alcaldet no dóna la talla! Esquerra i Cup agafeu la amb força la campanya electoral Igualada us necesita. Que... Llegir més vagi al paro el senyoret Marc i veurà el pa que s’hi dóna!

J

Joan Giner ITV

Igualada

18 de març 2015.13:16h

Respondre

Com molt bé diu el seu nom es queda en el marc mai va entra en el contingut, és superficial.

M

Montserrat

Igualada

18 de març 2015.23:59h

Trobo a faltar la seva inestimable opinió en la noticia de la inauguració del 4D Health i en la recuperació dels estudis d’infermeria

p

pep

igualada

18 de març 2015.12:43h

Respondre

Ahir, al crac, li feren l’abraçada de l’ós.

M

Marius

Igualada

18 de març 2015.11:48h

Respondre

L’ energia i convicció d’ en Marc Castells, son imparables. Necessitem quatre anys més d’ aquest estil. Amb molt pocs mitjans, s’ ha fet molt. Treball i resultats. Continua, Marc.

M

Montserrat

18 de març 2015.10:59h

Respondre

Un Alcada que dedica els ultims minuts els problemes socials i els resumeix en horts menjadors escolars i reduccio del IBI ho diu tot.I Les deficinecies de mobilitat per el discapacitats,? i la... Llegir més perillositat de uns pasos de vianants inexistents per manca de pressupost? mentres monta pistas de gel...I el indigna servei de Monbus i FGC?etc etc etc
Sr Castells ha perdut una oportunita i si els ciutadans li donen la confiansa novament, no oblidi la economia, pero primer pensi en les persones.

p

pere

igualada

18 de març 2015.10:58h

Respondre

I si ara tot i amb això xortís Esquerra, què passaria?

r

ramon

18 de març 2015.10:57h

Respondre

Jo cada dia tinc mes clar, que Castells, ha pactat amb Torras, per que el cap de llista de ERC, sigui el ”forneret de Jorba”, una persona segurament molt valida, pro no es ITV, axis , tot queda... Llegir més lligat, tornaran a governar els de Convergència, el Marc seguirà cobrant els 6.000 Euros, i al Fornaret,, li donaran una bona feina com a regidor, de Joventut, i tots contens.
4 anys mes de viure de marejar la perdiu.
Aquestes eleccions tenen tongo. ERC sens ha ca...gat al mig. ERC se’ns ha venut.
Pobre Igualada, no es mereix aquesta enganyifa.

S

Susana

18 de març 2015.10:47h

Respondre

No se si venin de Arur Mas el que Castells sigui un crac es bona cosa , pero en tot cas fen un simil futbolistic diria que el alcalda de Igualada es un pilota.

J

Joan Giner ITV

Igualada

18 de març 2015.10:34h

Respondre

Com a bon ITV que sóc ahir vaig anar a l’acte del President i l’alcaldet. Una vegada més fum com ja ens té acostumats tant un com l’altre Jo us proposo que entre tots fem una pregaria. ... Llegir més ”Sant Crist d’Igualada salveu-nos, Verge de la Pietat assistiu-nos.”

F

Fonsu

Igualada

18 de març 2015.08:51h

Respondre

Qui apaga i qui es va ?

P

Pol Mas

Igualada

18 de març 2015.07:06h

Respondre

Si la reelecció es fes en funció dels resultats, ho tindria xungo. Té la sort del nivell de l’oposició. 4 anys més de populisme i atur. #marcaigualada

M

Maria

Igualada

18 de març 2015.07:02h

Respondre

Gran President Mas i alcalde Marc Castells.un acte el d’ahir molt bonic i amb ganes de continuar treballant per Igualada. Gràcies per la feina feta fins ara en moments dificils.

F

Fernando.

18 de març 2015.05:21h

Respondre

Apaga y vamonos.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.