TORNAR

Esquerra situa Marta Gericó com alcaldable a La Torre

Proposa una sèrie de trobades per elaborar el programa

politica
Dimarts, 17 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidata republicana a la Torre de Claramunt serà Marta Gericó. La seva candidatura anuncia una aposta "pel canvi" i integrar persones de tots els nuclis i les urbanitzacions

Marta Gericó serà l'alcaldable per les llistes d'Esquerra Republicana a la Torre de Claramunt. Gericó i el seu equip, format per un col·lectiu de gairebé 40 persones de tots els nuclis i urbanitzacions, han manifestat que "treballem en positiu per a la Torre de Claramunt, amb l'objectiu de ser una candidatura oberta per a tothom qui vulgui formar-hi part per construir un canvi sòlid i potent en la gestió de la Torre de Claramunt".

Gericó, l'aposta d'ERC a la TorreEls tres eixos d'ERC a la Torre "es basen en treball en positiu, valorant la feina feta fins ara però esdevenint una alternativa clara en l'obertura a escoltar els veïns i a elaborar un programa des de la base; i, es vol treballar de baix cap a dalt, a través de les trobades veïnals". En aquest sentit, s'ha convocat una trobada participativa oberta el proper dissabte 21 de març, a les 7, al Centre Social Sant Joan Baptista (c/de l’Església, s/n). En aquesta primera trobada participativa oberta als veïns es parlarà de serveis i equipaments municipals, urbanisme, mobilitat i medi i organització sociocultural. Les conclusions i propostes que sorgeixin de la trobada formaran part del programa d’actuació municipal d'Esquerra a La Torre per al període 2015 – 2019.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.