TORNAR

Coral Vázquez: "Volem derrotar la majoria del PSC"

Aquest diumenge ha tingut lloc la presentació de la candidata d’ICV-EUiA Montbui amb el suport de Dolors Camats

politica
Dilluns, 16 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Coral Vázquez s'ha presentat aquest diumenge al migdia com a cap de llista d'ICV-EUiA Montbui de cara a les pròximes eleccions municipals. L'acte va comptar amb la presència de la portaveu d'ICV-EUiA al Parlament, Dolors Camats. Durant la presentació, Vázquez va fer un repàs a la situació actual del municipi per, a partir d'aquí, explicar les bases del seu programa electoral. 

A pocs mesos de les eleccions municipals, els grups polítics de la comarca van presentant els seus candidats. Aquest diumenge ha estat el torn de Coral Vázquez d'ICV-EUiA Montbui, que repetirà en les properes eleccions com a candidata número u del conjunt polític. L'acte, que es va celebrar a la Sala Polivalent de La Vinícola, va comptar amb la presència de Dolors Camats. 

Coral Vázquez repeteix com a cap de llista

En primer lloc, Vázquez va fer un balanç del pas del partit per l'ajuntament de Montbui, assegurant que "aquests anys no han estat fàcils, les circumstàncies que han envoltat el nostre ajuntament en aquest mandat, sobretot les que han tingut a veure amb la figura de l'alcalde, han complicat el debat polític a Montbui". Vázquez va confessar que el que l'ha animat a tornar a ser cap de llista és "el convenciment que a Montbui encara és necessària, i avui més que mai, una alternativa a la majoria absoluta del PSC".

Coral Vázquez i Dolors Camats minuts abans de començar la presentació

Després de reafirmar que "volem derrotar la majoria del PSC", Vázquez va manifestar que "volem transformar el nostre municipi amb l'experiència de la nostra acció a l'oposició. Volem repensar propostes, el què i el com. Volem reflexionar i debatre obertament per traçar les polítiques que facin de Montbui un municipi més just, més democràtic i més lliure". El partit ha començat a treballar en un seguit de mesures com ara situar el benestar de les persones i la superació de la crisi en el centre de les seves prioritats. La cap de llista va detallar que "estem treballant en un pla de rescat social, en un pla de lluita contra l'atur, en la defensa d'uns serveis públics de qualitat i a fer una política adreçada a les persones".

Camats ha insistit en la importància de la col·lectivitat i les mesures de transparència

En la seva intervenció, la coordinadora nacional d'ICV, Dolors Camats va remarcar la importància de treballar col·lectivament per assolir els objectius que es volen per al municipi. D'altra banda, va accentuar la necessitat de l'ètica i la transparència com a ingredients essencials en un ajuntament. Camats va afegir que "en aquest ajuntament  fa falta molta de transparència, moltíssima, li heu de regalar portes de vidre a aquest alcalde abans de fer-lo fora perquè es pugui conèixer què passa en aquest ajuntament". 

L'acte ha tingut lloc a la Sala Polivalent de La Vinícola


1 Comentaris

F

Francina Gabarró

Vilanova del Camí

17 de març 2015.07:08h

Respondre

La Coral Vázquez ha fet una presentació de candidatura impecable, amb rigorositat i amb un exemple de com hem de fer política. Una dona compromesa fins a límits, amb coherència i denunciant... Llegir més aquells imputats que no hi ha manera de que marxin de la política, perquè no han fet bé la feina i han d’anar al jutjat a justificar despeses del diner públic. Espero que alguns siguin capaços d’aprendre de les bones polítiques, i aquells com Veïns en Veu vinculats amb partits independents que no poden ser defensats de cap manera, que entenguin ara que la seva millor coalició hauria estat treballar plegats amb Iniciativa de Montbui, no esperar desvincular-se amb el populisme de partits com els seus socis de Vilanova del Camí. Cal saber on tenim l’esquerra, el feminisme, l’ecologisme, el sobiranisme,..., no patiu la Coral Vázquez ho té molt clar en la vida política, en el compromís social, a la seva feina, ho porta en el seu adn, altres mai podran dir el mateix.
Tot el meu recolzament Coral, necessitem una alcaldessa amb tots els ets i uts als municipis de la Conca d’Òdena, ja és hora.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.