TORNAR

Esquerra recolza Calpe i nega irregularitats

Manifesten que només va assistir a una sola reunió

politica
Dissabte, 14 març 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Federació Comarcal d'Esquerra ha manifestat aquest divendres el seu recolzament incondicional a Jordi Calpe davant la seva imputació pel cas de la Federació de Municipis de Catalunya. Subratllen que només va assistir a una reunió i "no va percebre cap regal".

Jordi Calpe i Carbonell,  ex alcalde i ara regidor de l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola, ha estat, com Jordi Aymamí ,citat per a declarar durant les properes setmanes en un Jutjat de Sabadell, arran de les imputacions pel cobrament de dietes a la Federació de Municipis de Catalunya. En un comunicat, la direcció d'ERC Anoia remarca la seva confiança en Calpe i la seva innocència. Afirmen que "no es concreta el motiu de la seva imputació".

Jordi Calpe, en una imatge d'arxiuLa Federació Comarcal d'Esquerra afirma "el nostre ple convenciment que el nostre company Jordi Calpe no ha realitzat cap acte ni il·legal ni incorrecte". Entenen que la participació de Calpe, en tant que representant electe local, es limita a una "única assistència a una reunió del Consell Nacional de l'esmentat ens, en el qual, es van adoptar col·lectivament tot un seguit d'acords".

Així, mostren el convenciment que "Jordi Calpe no ha rebut cap regal ni ha cobrat cap dieta ni indemnització procedents de la Federació Catalana de Municipis" i confien que "tot quedarà tancat i arxivat després de prestar declaració. Per a nosaltres aquesta és una situació personal molt injusta per al Jordi i demanem que s'aclareixi ben aviat. L'animem a continuar treballant en positiu i pel bé del seu poble i a completar aquest bon treball amb un molt bon resultat en les properes eleccions municipals".

 


1 Comentaris

L

La imputació per Investigació

15 de març 2015.09:43h

Respondre

Una cosa bona - alguna cal - farà ara el PP: canviar el món de imputat per investigat.
Estar imputat vol dir que hi ha un cas, on tu i pertanys - entre moltes altres persones com aquest cas -... Llegir més que el jutja vol investigar per si hi ha irregularitats o no.
El nom és important, ja que el de imputat no sembla mantenir la presumpció d’innocència, si el de investigat.
Els jutges, a vegades, no veuen l’efecte que poden fer les seves imputacions, i omplen el sac pel broc gros.
Queda clar que si molts alcaldes van assistir a reunions, amb coneixement públic ( llum i taquígrafs) , i el el cas que haguessin cobrat per assistències - sembla que Aimemi i Calpe NO -, i inclus haver rebut un rellotge de regal de fi de mandat - sembla que Aimemi i Calpe NO -, el culpable mai seria el que hi assisteix ordenat per un òrgan col.legiat superior.
Es a dir, o som seriós en les imputacions o anem malament.
Tot sembla una cortina de fum per tapar les verdaderes corrupcions, que en hi han i moltes.
Les corrupcions de finançament de partits on diners es perden pel camí ( no es el mateix un finançament d’un partit que anar a la butxaca d’un privat), financements a canvi d’obres, repartir d’obres de diner negra, passar dietes irregulars,....
També, tècnics, poden cometre irregularitats.
Que s’investigui, però bé.
I no cortines de fum, sinó realitats.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.