TORNAR

CIU ratifica Marc Castells com a candidat a l’alcaldia d’Igualada

L'alcaldable assegura que el futur passa per gestionar la crisi

politica
Divendres, 11 febrer 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Sense sorpreses, després que el passat dimecres els comitès executius locals de Convergència i d’Unió proposessin amb un ampli consens i unanimitat Marc Castells com a alcaldable de CIU per a les eleccions del proper mes de maig, aquest dijous Castells ha estat ratificat per l’assemblea i ja és oficialment el candidat de CIU

Marc Castells en l'assemblea

Castells encapçalarà les llistes de Convergència i Unió per Igualada per segona vegada consecutiva després de les eleccions de 2007. Fa quatre anys, però, les coses van anar diferent. Aleshores Marc Castells, que era el candidat de Convergència, va imposar-se a Quim Romero, candidat proposat per Unió, en una llarga cursa per arribar a ser el candidat del grup municipal de CIU: ‘Aquesta vegada ha estat un oasis’, puntualitza Castells.

Castells va aconseguir 3.698 vots, un 25% del total que van permetre a Convergència tenir 6 regidors a l’Ajuntament d’Igualada. Aquesta vegada, Marc Castells s’enfronta a la cursa electoral amb el propòsit d’aconseguir un canvi de govern: ‘El futur passa per liderar la gestió de la crisi, la nostra principal preocupació és aixecar el municipi i tornar la il·lusió a la ciutadania’, explica Castells. Amb aquesta premissa, Castells afirma que el grup està treballant en els eixos programàtics de cara el proper mes de maig.


3 Comentaris

P

Pere

Igualada

12 de febrer 2011.16:38h

Respondre

Felicitats CiU, un altre any que no us votaré. Esteu fent tot el possible per a no gobernar a Igualada amb candidats com el Sr Castells. Es una llástima perquè dins de CiU hi hauria persones molt... Llegir més més capacitades per a tirar endavant la ciutat.
Ara hauré de pensar a qui votar, però tinc clar que CiU aquest any, tampoc.

u

un militant de CDC

Igualada

11 de febrer 2011.19:38h

Respondre

Ramon..., estic d’acord amb tu quan dius que el Marc Castells es un bon candidat, preparat, intel.ligent i amb capacitat i també quan dius que pot guanyar les eleccions amb claredat.

Amb el que... Llegir més ja no puc estar gens d’acord es amb tot això que dius d’una persona del seu entorn, de les lluites internes entre sectors de Convergència o sobre si es portaran be o no els d’Unió. Però que no has vist que tothom anem a la una?, que no veus que tot el procés d’elecció del Marc Castells com a candidat ha estat una basa d’oli?.

Penso que no coneixes res de res de la realitat actual ni de CDC ni d’UDC i deixem que sigui una mica maliciós com has volgut ser tu amb el teu comentari. Estic segur que darrera del teus elogis en el fons amagues una certa decepció perquè les coses ens estan anant tan be com ens van, segur que a tu t’hauria agradat mes que enèsim a bufetades, que uns diguéssim blanc i els altres negre, però ja veus que no, el líder indiscutit i indiscutible a nivell local de CiU es en Marc Castells i no hi ha cap problema ni cap discussió ni dins de cada partit ni entre la coalició, estem mes forts i units que mai i afrontem amb il.lusió i amb força les properes eleccions municipals que com es lògic aspirem a guanyar, encara que a algú no li agradi i intenti crear conflictes, cosa que et puc ben assegurar que no aconseguirà

R

Ramon

Igualada

11 de febrer 2011.09:06h

Respondre

Penso que això ja estava cantat. El Marc és un bon candidat, assenyat, preparat, intel·ligent i amb capacitat. L’únic problema radica en una persona molt important del seu entorn, i que també... Llegir més es diu com jo...I tots sabem els enemics que va deixar el senyor Ramon dintre de Convergència. Algú es creu que si el Marc Castells és l’alcalde, no ”pintarà” res aquest senyor ?? Algú es creu que s’acabaran les lluites internes entre els dos sectors de Convergència ? I els ressentits que utilitzen altres mitjans de comunicació escrits, què faran ? I els d’Unió, es portaran bé ? Crec que si el Marc aconsegueix unir els diferents fronts que té oberts guanyarà les eleccions amb claredat, ja que el vot ”d’esquerres” s’afeblirà i es dividirà molt. Però depèn sobre tot del lideratge que sàpiga tenir. A la comarca hi ha exemples de polítics que poden fer-ho més bé o més malament, però que són molt carismàtics entre la gent que els vota: Teo Romero i Jordi Aymamí en són dos exemples...Senyor Castells, ara és el moment de demostrar que és el líder polític del present d’Igualada. El més important no és que faci un gran equip, sino que demostri que pot transformar Igualada com ho va fer l’Aymamí.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.