TORNAR

El PPC reclama al Govern Municipal que apliqui les ordenances per evitar les defecacions de gossos en la via pública

Durant el 2010 no s'ha imposat cap sanció d'aquest tipus

politica
Dimecres, 9 febrer 2011. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Pere Calbó, Diputat i Portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a l’Ajuntament d’Igualada, ha reclamat al Govern Municipal de l’Ajuntament que apliqui les ordenances municipals vigents per tal d’evitar que no es recullin les defecacions de gossos en la via i espais públics.

El diputat ha explicat que en la sessió del 16 de juny de 2009 del Ple Municipal es va modificar l’Ordenança Municipal sobre la tinença d’animals per tal de fer efectives les sancions als propietaris de gossos que no recollissin els excrements de l’espai públic: ' Hem de recordar que el Govern Municipal va justificar que fins el moment no s’imposessin aquestes sancions pel fet que l’Ordenança imposava una sanció dinerària molt elevada (entre 751 i 1.500 euros)' . Per això, davant de les reiterades denúncies del Grup Municipal del Partit Popular per no sancionar aquests comportament, es va acordar modificar l’Ordenança. En aquell Ple Municipal es va comprometre públicament a aplicar l’Ordenança una vegada modificada.

El regidor popular ha explicat que malgrat els compromisos públics i les modificacions normatives, segons la pròpia informació facilitada pel Govern Municipal, en el 2010 no s’ha imposat cap sanció a cap propietari de gossos pel fet de no recollir els seus excrements en la via pública. En el 2009, tampoc s’ha imposat cap sanció.

Pere Calbó ha manifestat que el Govern Municipal no esta aplicant les ordenances municipals i esta permetent que aquests comportaments incívics es continuïn realitzant en la ciutat.I ha afegit: 'Aquest comportament es fruït de l’actuació incívica d’un petit nombre de propietaris de gossos i que la immensa majoria recullen els excrements dels seus gossos. Però, aquesta minoria en determinats espais de la ciutat, com parcs i jardins –especialment greu en aquells espais on juguen els infants- i determinats carrers de la ciutat, generen moltes molèsties a la resta de ciutadans i un cost afegit al servei de neteja.'


5 Comentaris

C

Clara Gomis

10 de febrer 2011.09:34h

Respondre

Ja, ja, ja, va pel Roger i el Pau que tenen tota la raó del món

R

Roger

10 de febrer 2011.00:51h

Respondre

I la merda que fan els polítics, l’hem de recollir les ciutadanes?

R

Raul

9 de febrer 2011.18:20h

Respondre

El parc que hi ha a les Comes al carrer de les escales del Hoquei, fa pena per les cagades, hi ha un munt de gent que es dediquen a les nits a pasejar els gossos en aquet parc que es per la canalla i... Llegir més el dia seguent ple de defecacions. Que es sancionin als amos ya!!!! o si no, no els tinguin.

P

Pau

Igualada

9 de febrer 2011.18:04h

Respondre

He vist la llum!! Aquest és el problema més important de la ciutat, ara ja sé a qui votar. Per cert, també faran una roda de premsa parlant dels parcs infantils oi? l’espero amb candeletes!!!

J

Josep M. Torras Payerol

Igualada

9 de febrer 2011.17:27h

Respondre

Sr. Calbó,
Com que aquest es un fet reiteratiu, el 2009 ja li vaig dedicar a vosté un post sobre aquest tema amb els problemes i amb idees per les solucions. Ja saben fefaentment que n’Aymamí no... Llegir més hi posarà remei, no ho ha fet fins ara, per tant menys ho farà ara que venen les eleccions, posar multes es perdre vots. Lo millor seria que els partits que creuen que és un problema, que ho és, ho posin al seu programa electoral i com ho solucionarien.
Donar tocs d’atenció a gent que és fa el sord i el cec a problemes evidents dels ciutadans, com han fet fins ara i dels quals en hi ha exemples que clamen al cel, no és la solució, simplement serveix per sortir als diaris i res més. El problema perdura. Per mostra un botó, vostè ho va demanar el 2009 i fins a dia d’avui, res de res.
Cordialment
Josep M.
El post sobre el tema:
http://aqualata.wordpress.com/2009/05/17/pel-sr-calbo-i-els-seus-tocs-d%E2%80%99atencio-a-l%E2%80%99ajuntament/

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.