TORNAR

Col·locada la primera pedra del Pavelló Municipal d’Esports

La Torre de Claramunt estrenarà nou poliesportiu d'aquí uns vuit mesos

politica
Dimecres, 10 juny 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Divendres passat es va celebrar l’acte de la col•locació de la primera pedra del Pavelló Municipal d’Esports a la Torre de Claramunt, situat als terrenys annexes al del camp de futbol. L’obra, amb un cost total de 1.718.000€, té un termini de 8 mesos, així que es preveu que l’any 2010 tots el habitants de La Torre puguin gaudir ja del nou poliesportiu.

Solar destinat a la construcció del pavelló esportiu

Imatge de l'acte de col·locació de la 1a pedra del nou poliesportiu

Davant la presència de forces assistents Jaume Riba, alcalde de la Torre de Claramunt, va començar l’acte amb un breu discurs, explicant totes les gestions que va fer l’Ajuntament per aconseguir portar a terme aquest projecte. Després del protocol d'introducció de la pedra, el mateix alcalde va fer la primera palada de terra, convidant seguidament al seu equip de govern, als regidors de l’oposició, als arquitectes i enginyers presents, així com a tot el públic assistent a fer el mateix.

El principi del final

Jaume Riba va manifestar que 'aconseguir un objectiu prioritari com el poliesportiu no ens ha resultat un camí fàcil, però no hi ha dubte que estem treballant de valent per a assolir-lo'. Segons el mateix alcalde, 'aquesta instal•lació ha de ser un equipament bàsic per al nostre municipi, un espai per a joves i grans que ha de servir per desenvolupar tota mena d’actes esportius, lúdics i culturals'.

Durant l’any 2007 es va acabar la redacció del projecte executiu, que va ser presentat al Consell Català de l’Esport. Després d’un llarg període d’estudi per part d’aquest organisme, l'Ajuntament ha hagut de fer petites modificacions de caire tècnic, abans de l'aprovació definitiva.

El passat 11 de març de 2008 el President del Consell Català de l’Esport va aprovar una subvenció de 871.000 € per aquesta actuació, quantitat que representa el 51% del total del projecte executiu, que és de 1.718.000€. La resta de la inversió necessària per portar a terme aquesta actuació i que serà finançada per l’Ajuntament està prevista en el pressupost d’aquest any 2009.

L’esmentat projecte va ser exposat i posat a licitació a finals del 2008, i un cop acabat el procés va ser adjudicat a l’empresa Proinosa.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.