TORNAR

Els comptes de Masquefa pel 2019 inclouen 3,2 milions per obres a les urbanitzacions

L’agregació de la Beguda Alta implicarà un augment d’un milió d’euros d’ingressos

politica
Dimarts, 13 novembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

El pressupost de Masquefa pel 2019 serà de 16.149.166,30 euros. Quasi una tercera part són inversions i 3,2 van a parar a les obres de millora i connectivita als barris com el Maset i Can Quiseró. Els comptes es van aprovar en el ple municipal, on el PDeCAT va comptar amb les abstencions d'ERC i PP i així va poder fer valer la seva majoria simple de sis representants sobre 13.

L'Ajuntament masquefí ja té pressupostos pel 2019. Uns números marcats pel canvi de normativa de recaptació de l'IVA i l'assumpció per part de l'Ajuntament dels serveis que fins al moment prestava la societat municipal Masquefa Impulsa. En aquests pressupostos, es veu reflectida l'agregació de La Beguda Alta a Masquefa, feta efectiva el passat 9 d'octubre, amb un augment de més d'un milió d'euros en el capítol d'ingressos amb l'objectiu de garantir la prestació de tots els serveis als veïns del nucli –un total de 440 habitants. El global dels números, però, és inferior als de 2018, quan van pujar a 18,1 milions.

El projecte de passera entre les urbanitzacions, engegat el 2018El capítol d'inversions ascendeix a 5.767.924,19, en els que també destaca la finalització del projecte d'instal·lació de la coberta de la piscina municipal del camp de futbol, l'acabament dels treballs de construcció del pavelló poliesportiu, i tasques d'arranjament i manteniment d'equipaments esportius municipals, la Biblioteca municipal o els centres educatius. 

En aquests comptes, hi ha 3,2 milions d'euros "per fer front a diferents actuacions prioritàries a les urbanitzacions del municipi"; entre elles, els projectes d'urbanització d'El Maset i de la zona de Les Oliveres o la construcció de la passarel·la que connectarà Can Quiseró amb El Maset.

També es destinaran 869.422,36 euros per a prosseguir amb el desplegament del projecte de modernització del polígon de La Pedrosa, del qual és previst que properament en surti a licitació pública el projecte de redacció i direcció de les actuacions a desenvolupar al llarg del 2019. Es recull una partida de 277.153,43 euros destinada a la compra de patrimoni. Així, el consistori treballa en l'adquisició dels terrenys de ca l'Adroguer.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.