TORNAR

El Consell Comarcal de l'Anoia estudia fórmules per ampliar la seva seu

La Diputació de Barcelona ha elaborat un estudi amb les diferents opcions per redimensionar l'espai

politica
Divendres, 20 juny 2014. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La Diputació de Barcelona ha lliurat al Consell Comarcal de l'Anoia un estudi sobre de l'ampliació de la seva seu, situada en un edifici patrimonial de l'any 1747, a la plaça de Sant Miquel d'Igualada. L'actual edifici disposa d'una superfície insuficient per acollir tota l'activitat administrativa que necessita l'ens comarcal.

La seu actual del Consell Comarcal de l'Anoia, a la plaça de Sant Miquel d'Igualada

L'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació ha realitzat un estudi per dimensionar la superfície necessària per a l'ampliació de l'espai a partir d'estudiar diferents alternatives per implantar-la a la finca annexa situada a la mateixa plaça, adquirida pel Consell Comarcal, a partir d'una valoració tècnica i econòmica.

Per a aquesta ampliació s'han estudiat les alternatives de mantenir l'edifici existent, enderrocar i construir un edifici nou de menor superfície o enderrocar i mantenir la volumetria existent per millorar la integració amb l'entorn.

L'estudi realitzat, que ha tingut un cost de 6.473 euros, assumit en la seva totalitat per la Diputació de Barcelona, ha de servir per facilitar als gestors polítics, la presa de decisions sobre la inversió, prèviament a l'inici de qualsevol actuació.


7 Comentaris

e

el asunto es chupar del bote

igualada

21 de juny 2014.20:13h

Respondre

Es normal que quieran hacer una ampliacion .
El Alcalde, viendo la que se le viene encima, busca refugio en el Consell Comarcal, para ir medrando, i seguir viviendo de la sopa boba.
Que menos, que un... Llegir més despacho nuevo, para poder ir matando el tiempo, i aparentando que hace algo, i ir ”fent calaix”, i ademas cerquita cerquita de casa.

R

Ramon F.

Igualada

21 de juny 2014.17:25h

Respondre

Joanma, tu segurament que si i jo també, però la pregunta és: tenim la capacitat i la titulació necessària tu i jo per fer-ho?

J

Joanma

=ada

20 de juny 2014.10:20h

Respondre

6.473,00 euros per aquest estudi?.Jo el faria per una dècima part.

A

Albert

Igualada

20 de juny 2014.10:04h

Respondre

Potser caldria destinar la partida de diners per trencar-nos el cap a veure com dinamitzem la comarca en projectes concrets.

R

R.V.A

Igualada

20 de juny 2014.08:24h

Respondre

superfície insuficient?
tota l’activitat?

quina activitat? enviar watsaps?

B

Berta

20 de juny 2014.08:21h

Respondre

Però no deien que els volien treure, els Consells Comarcals? Ara no entenc res...

P

Pau

anoia

20 de juny 2014.06:21h

Respondre

Es de suposa que es una innocentada?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.