TORNAR

El Consell Comarcal es desvincula de possibles llaços amb Manresa

Recepció nadalenca al Consell Comarcal

politica
Divendres, 19 desembre 2008. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
En la ja tradicional recepció que pels volts del Nadal el president del Consell Comarcal ofereix a entitats i empreses de la comarca, Xavier Boquete, entre la felicitació de Bon Nadal, ha tret el tema territorial recordant que l'Anoia, mai ha tingut la intenció d'anar cap a Manresa o la Catalunya central.

Recepció al Consell Comarcal

En aquest sentit el president, que ha recordat la diversitat d'opiniions que hi ha a la comarca en relació al tema territori i vegueries, ha assenyalat que encara que Igualada aculli una oficina descentralitzada de la delegació territorial d'educació, que estarà ubicada a Manresa, això no treu que sigui cap a aquesta zona cap a la que ens haguem d'identificar.

Així ha recordat que històricament, mai l'Anoia s'ha vist amb la necessitat de vincular-se o d'anar-se'n cap al Bages, sinó que Boquete ha apostat pel Baix Llobregat-Anoia, una opció que segons el president, ens acostaria més a barcelona, que segons ha afirmat, és més del gust de la comarca.

Boquete feia aquestes declaracions enmig de la felicitació nadalenca que cada any adreça a comerciants, empresaris i membres d'associacions de la comarca, en un moment en què la plataforma per la vegueria Penedès-Anoia treballa amb més força (té més de la meitat de municipis de la comarca adherits), l'alcalde d'Igualada continua mantenint-se ferm en la seva opció més propera a Barcelona, i l'Alta Anoia s'ha refermat partidària de la catalunya central.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.