TORNAR

Es crea el grup NousCatalans.Joves a l'Anoia

Els joves de la ‘Casa Gran del catalanisme’ s’organitzen

politica
Dimecres, 3 juny 2009. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El grup de NousCatalans.Joves de l'Anoia es va fundar oficialment el passat dissabte 30 de maig a la sala de plens de l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola. Jordi Parcerisas ha estat nomenat oficialment president del grup comarcal. En la seva intervenció va donar les gràcies a tots els joves amb els qui ha estat treballant les darreres setmanes afegint que ‘troba molt important que el missatge integrador de la organització juvenil i el d'obertura de la Casa Gran arribin també als joves i a tots els racons del país’.

Jordi Baron, Jordi Torra, Jaume Trias, Àngel Colom, Erik Bertran i Jordi Parcerisas

Per la seva banda, Èric Bertran, President de NousCatalans.Joves ha explicat tot el moviment juvenil que s'està impulsant i tot el què s'ha estat fent els darrers dies: la festa comarcal amb més de 200 joves al Prat de Llobregat, l'acte fundador del dissabte anterior a Badalona amb més de 500 joves i "avui la presentació d'aquest grup comarcal que sé que ja fa setmanes que està treballant per la integració juvenil i que avui s'ha oficialitzat".

Jordi Baron, responsable d'expansió territorial de l'organització juvenil i impulsor de la Casa Gran a la comarca, ha explicat la importància de que el jovent nou català se senti i estimi aquest país perquè també és el seu, i "des del catalanisme tots junts l'hem de defensar".

L'acte ha estat presentat per Jordi Torra, Vicepresident comarcal del partit, que ha acompanyat a la delegació del Secretariat d'immigració durant tota la jornada a diferents pobles i actes de l'Anoia, i per en Jaume Trias en representació del grup municipal de la localitat on s'ha fet l'acte que ha mostrat la seva felicitat per la implicació de la joventut en la política i el país. Tots dos han apadrinat a nivell territorial la creació d'aquest grup comarcal: NousCatalans.Joves de l'Anoia.

CDC


3 Comentaris

m

marc

igualada

4 de juny 2009.20:46h

Respondre

Els diputrats del psc-psoE no serveixen als interesos dels catalans, sino als interesos de Madrid. Ni tant sols son capaços de fer del català idioma oficial a tota Espanya, cóm no? I a Europa,... Llegir més cóm no? Si a l’Estat hi han 3 idiomes, respecte és oficialitat per tots tres! Què és això que diu la Sra. Badia que han aconseguit que es pugui fer servir en quatre forums anecdòtics...aquesta misèria la considera suficient? vol insultar la intel·ligència dels catalans? perquè han aprovat a Madrid el decret de la 3ªhora en espanyol? psc traidors anticatalans!

a

artur

igualada

3 de juny 2009.19:05h

Respondre

la casa gran del catalanisme i els nous catalans joves o com se diguin topen amb mi per que jo no soc Convergent... em tiren més les esquerres, per tant... no es una questió de sistema.
A mi... Llegir més aquests de CiU no m’enreden amb els seus politiqueos, puc ser catala tranquilament sense ser de CiU.

j

josep

igualada

3 de juny 2009.14:24h

Respondre

La comunió del jovent nacionalista, tal com anhelaria el projecte de la casa gran, topa amb el creixent rebuig del jovent al sistema. L’actual sistema ens ha porta a la crisi financera i... Llegir més econòmica que només amb un canvi profunt en la manera de fer de moltes instàncies de decisió i poder es pot esperar de canviar. La casa gran està muntada al voltant de les actuals estructures de decisió i poder i pertant topa de ple amb els joves que, compartint sensibilitat catalanista, mai podran afegir-se al mateix carro.
Nous catalans joves, ho sentiu així?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.