TORNAR

La CUP Igualada reivindica la necessitat de "canviar-ho tot"

Fa públic el vídeo ”Cal una candidatura per canviar-ho tot a Igualada?”

politica
Dijous, 22 gener 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La Candidatura d'Unitat Popular ha fet públic aquesta setmana un vídeo on reivindica la necessitat de "capgirar Igualada" i cita els igualadins a una assemblea oberta aquest dissabte 24 de gener a les 11h a l'Espai pels Somnis, una trobada clau per decidir si concorrerà a les municipals.

En el vídeo, la CUP Igualada reivindica la necessitat de "construir entre totes i tots la ciutat que volem", i constata que "ha arribat l'hora de capgirar Igualada".

La Candidatura, que es va presentar a Igualada el passat 24 d'octubre, decidirà en l'assemblea d'aquest dissabte si es presenta a les eleccions municipals del 24 de maig.

 


3 Comentaris

M

Maria

Ig

23 de gener 2015.16:17h

Respondre

Podríem posar-hi els anteriors i anar augmentant el deute oi?

m

mariona

08700

23 de gener 2015.11:32h

Respondre

Home tant com, ”canviar-ho tot”
Sols que canvieu el Alcalde actual, i els seus ”palmeros”, mols Igualadins, i Igualadines ja ens conformem.
No cal ,”canviar-ho tot” , alguna cosa bona... Llegir més deu tindre Igualada.

M

Maria

Igualada

23 de gener 2015.17:56h

Mariona, fa temps que un determinat grup de persones, amb no se quina intenció, toqueu sempre el mateix tema, en aquest cas canviar l’alcalde actual i els seus “palmeros”.

Jo... Llegir més que soc una de les persones que el va votar i com moltes altres ho tornaré a fer, dec ser segons tu una d’aquestes “palmeres”, i per aquest motiu te de manifestar que em sento molt ofesa per aquesta falta de respecte que demostres adjudicant-me aquest qualificatiu simplement pel fet d’exercir el meu dret a elegir lliurement a la persona o partit polític que em sembli mes convenient per governar la ciutat.

Per tant permetem que et faci una reflexió sobre el que és i representa la democràcia. La democràcia és el dret que te qualsevol ciutadà a triar a la persona o persones que ens han de representar, i això es fa per majoria, per tant, si la majoria a les passades eleccions va triar al Sr. Marc Castells perquè fos l’alcalde d’Igualada dons aquest senyor te tota la legitimitat democràtica per ser-ho.

Altre cosa, molt legítima per cert, és que no t’agradi, però t’aconsello que en lloc de queixar-te tant sense to ni so, i la majoria de vegades sense motiu ni argument, el que hauries de fer es buscar un altre candidat o presentar-te tu mateixa a les properes eleccions municipals a veure si aconsegueixes guanyar-les i demostrar-nos als demés del que ets capaç de fer. Però mentre això no ho aconsegueixis, t’agradi o no, t’hauràs de conformar amb el que hi ha, que no es altre cosa que el resultat de la voluntat popular i per tant hauries de demostrar una mica més de respecte i abstenir-te d’adjudicar segons quin tipus de qualificatius als que no pensen el mateix que tu, sobretot si aquests som la majoria.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.