TORNAR

Daniel Roig, nou president de l'agrupació del PDeCAT a Igualada

És membre des de la fundació del partit i anteriorment estava vinculat a Reagrupament

politica
Dimecres, 26 setembre 2018. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Àngels Chacón, actual consellera d'Empresa i Coneixement, passa el relleu en la presidència del PDeCAT a Igualada. El relleu l'agafa Daniel Roig Iglesias, que ja és membre del comitè comarcal i es va adherir al partit en la seva fundació el 2016. 

El PDeCAT d'Igualada ha escollit nou president. L'assemblea triava a Daniel Roig Iglesias, que agafa el relleu de la fins ara presidenta Àngels Chacón, que actualment desenvolupa el càrrec de Consellera d'Empresa i Coneixement del Govern de la Generalitat de Catalunya des de maig de 2018. En Daniel Roig, enginyer industrial, natural d'Igualada, és associat al Partit Demòcrata Català des del Congrés Fundacional i membre del comitè comarcal del PDeCAT Anoia. Roig provenia de Reagrupament i va formar part de la candidatura conjunta d'aquest partit i ERC a les eleccions municipals de 2011.

Roig, amb camisa negra, al centre a la dretaSegons la formació, "la candidatura respon a la necessitat de renovació de la presidència i de l'equip del comitè local, que s'ha composat únicament d'associats sense cap càrrec públic, amb la voluntat explicita de donar el protagonisme a l'associat i establir una relació més efectiva de suport entre partit i equip de govern". El nou comitè incorpora nous perfils, a hora que mante els vincles amb membres de l'anterior comitè, formant un equip "ampli i representatiu dels associats del partit".

En la primera intervenció, Daniel Roig va esbossar les línies generals de treball del nou comitè local, "centrat en entomar el repte de les futures dates electorals, on un bon resultat és fonamental per revalidar la gobernabilitat de la ciutat, la clau de la bona gestió realitzada, a l'hora que aprofundir en el reforç del partit com a eina clau per fer prosperar el model de ciutat i projecte de país del PDeCAT".


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.