TORNAR

Daniel Vendrell tanca el pacte per seguir sent alcalde

La investidura del socialista es farà avui

politica
Divendres, 3 juliol 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Daniel Vendrell, cap de llista de Socialistes Independents (SI-CP) i Jaume Lacambra, del Moviment Ciutadà Hostaletenc (MCH) han rubricat el document que reedita el pacte de govern que ja existia als Hostalets de Pierola durant el mandat passat. Així, els socialistes obtenen el suport que els mancava per tenir la majoria absoluta al consistori

S'ha signat l'acord de govern per al proper mandat entre Moviment Ciutadà Hostaletenc (MCH) i Socialistes Independents dels Hostalets de Pierola (SI – CP). En la signatura hi van participar tots els membres d'ambdues candidatures. Aquest acord permetrà que avui ,3 de juliol, en el ple de constitució de l'Ajuntament dels Hostalets de Pierola, l'actual alcalde en funcions Daniel Vendrell torni a ser escollit com a màxim dirigent de la corporació municipal.

Vendrell i Trias tornen a pactarEls acords signats constitueixen en si mateix un pla d'actuació municipal per als propers quatre anys i es faran públics en un acte obert a tota la ciutadania que es durà a terme pròximament. Amb aquest pacte es tanca, definitivament, la llarga ressaca post-electoral dels Hostalets. Durant tres dies, Vendrell va veure l'alcaldia perduda ja que un vot nul situava  ERC com a primera força votada. Posteriorment, es validaria el vot nul, i empatats, s'hauria de decidir per sorteig quina era la primera força. La sort va somriure als socialistes i, fins ara, han passat quatre setmanes de diverses reclamacions d'Esquerra a la Junta Electoral i al TSJC. 

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.