TORNAR

Dario Castañé: "Ara, incomodem a les elits amb els cartells als carrers i les paperetes a les meses"

Aquest dimarts ha tingut lloc l’acte de recolzament a Decidim Igualada amb Dolors Camats

politica
Dijous, 14 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

Les estàtues d'Atlas, sota el lema "la clau de la convivència, la tens tu", han presenciat la presentació de la candidatura de Decidim Igualada, que ha comptat amb la presència de la coordinadora nacional d'ICV-EUiA, Dolors Camats i amb els membres de la candidatura que encapçala Dario Castañé. Camats ha encoratjat a la formació a assumir compromisos de treball, responsabilitat i generositat. Castañé, per la seva banda, ha assegurat que han entrat a la cursa electoral per oferir un model de ciutat on primer siguin les persones.

Dolors Camats, coordinadora nacional d'ICV-EUiA

Aquest dimecres la candidatura Decidim va rebre el recolzament de la portaveu d'ICV-EUiA al Parlament català, Dolors Camats. En la presentació, el membre de la candidatura Ricard Rodríguez, va explicar que van triar l'escenari de Cal Font a davant de l'escultura d'Atles "Nos[altres]" perquè "les estàtues conviden a tenir contacte, el mateix que tenim tots els que formem part de la candidatura". Segons va explicar Rodríguez, aquesta obra d'art recorda que "tots som protagonistes" i també el "respecte a la convivència". En relació a això, va concloure que Decidim Igualada està format "per quatre grups i més persones que han decidit treballar junts per fer una proposta de ciutat amb aquests mateixos valors".

Dario Castañé, encapçala la llista de Decidim Igualada

A continuació, Dolors Camats, va manifestar que "probablement us heu presentat perquè voleu el més noble per la nostra ciutat: el compromís de treballar", aquest compromís exigeix "assumir responsabilitats i generositat per part de les organitzacions polítiques", va afegir. "Tenim ganes de treballar per fer les coses diferents i treballar per l'emergència social", "a través de creuar mirades, com les estàtues que deia el Ricard". Camats va centrar el seu discurs en dos arguments, en primera instància va agrair la invitació i "l'esforç que està fent la candidatura per tirar endavant el seu projecte de cohesió de quatre partits". En segon lloc, va animar a recollir el testimoni "dels que hem estat treballant per donar compromís de combat i lluita". Camats va manifestar el malestar de "l'abús de l'enriquiment propi d'alguns dels que governen i la incapacitat política per solucionar el dia a dia", aquests partits "ens hem trobat, igual que les estàtues, per lluitar al carrer", va afegir. Camats va animar a la candidatura a "fer front a aquells que volen sortir de la crisi a través de la precarietat" i a fer política amb "honestedat, ètica, transparència i rendiment de comptes". La portaveu va acabar dient que el millor per garantir el rescat social és que "Decidim estigueu dins l'Ajuntament i que sigueu claus i decisius".

L'acte va tenir lloc a Cal Font a davant de l'escultura d'Atles

Dario Castañé: "Ens uneixen dues coses: Igualada i un profund cabreig"

Al seu torn, el candidat Dario Castañé, va agrair la presència i les paraules de Dolors Camats assegurant que "el que acabes de dir ens inspira per continuar endavant encara amb més força". Castañé va ser consistent a l'hora d'explicar que "ens uneixen dues coses: Igualada i profund cabreig", "som les persones indignades que fa quatre anys ens deien que deixéssim de fer el 'ronso' al carrer i ens presentéssim a les eleccions per canviar les coses". El candidat va assegurar que "ara, incomodem a les elits amb els cartells als carrers i les paperetes a les meses electorals", "som els que se'ns ha acabat la paciència amb l’'ara no toca això'; les que n’estem tipes que se’ns tracti d’idiotes i no se’ns permeti conèixer els motius de les actuacions a l’ajuntament que ens afecten a tots", va assegurar. El candidat va puntualitzar que per aquest motiu i "perquè ens estimem Igualada, ens hem unit membres de diferents col·lectius per oferir un model de ciutat on primer són les persones". 

 


2 Comentaris

j

juan

16 de maig 2015.18:36h

Respondre

Castells, et sona?
Se’t acaba el bròquil, nenggggg!!!!!!!

”¿Oyes el run run? El run run en las calles, el run run en las plazas, el run run en los bares. El run run.... es....... Llegir més defender el bien común. La gente sencilla, la gente común, la gente honrada tenemos el poder”.

www.youtube.com/watch?v=wB6NDWKDyKg

A

Albert

14 de maig 2015.15:36h

Respondre

”La candidata fantasma de PxC a Argentona no sap ni qui són ”els de casa” ni qui porta a la llista”.
http://www.ara.cat/politica/Plataforma_per_Catalunya-Argentona-llista_0_1356464507.html

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.