TORNAR

Els delegats anoiencs, més a prop de Chacón

Jordi Riba i Teo Romero són escollits com a delegats al 38è Congrés del PSOE

politica
Dimarts, 24 gener 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’igualadí Jordi Riba i l’alcalde de Santa Margarida de Montbui, Teo Romero, seran els dos delegats anoiencs al 38è Congrés del PSOE on el partit dels socialistes escollirà un nou líder. Malgrat que encara no han decidit el seu vot i es mostren prudents i expectants davant la possibilitat que es presenti algun nou candidat, tant Riba com Romero s’han mostrat més propers a Chacón que a Rubalcaba.

El passat divendres 20 de gener, Vallbona d’Anoia va acollir una assemblea extraordinària de la Federació del PSC a l’Anoia per escollir els delegats que representin la Federació en el 38è Congrés del PSOE on es votarà el líder del partit. Jordi Riba, regidor de l’Ajuntament d’Igualada i Teo Romero, alcalde de Santa Margarida de Montbui , seran a Sevilla els dies 3,4 i 5 de febrer acompanyats de Carles Cuerva, 1r secretari de la JSC-Anoia, que s’hi desplaçarà com a observador.

De moment cap dels dos delegats ha fet una afirmació contundent donant suport a un dels candidats però ambdós es mostren més propers a Carme Chacón. Segons Jordi Riba, durant l’assemblea, que va comptar amb la participació de militants de diferents pobles de la comarca, es va acordar prioritzar tres línies alhora de decantar-se cap a un candidat: ‘El reforçament cap a un discurs d’esquerres on es valori, també, l’obertura i la transparència del partit; la sensibilitat federal dels candidats i la capacitat d’engrescament i entusiasme que puguin generar’.

Tenint en compte aquestes tres premisses, Jordi Riba està convençut que és Carme Chacón qui, en major o menor mesura, les aglutina millor. Una postura semblant és la de Teo Romero que se sent més proper a la candidata catalana perquè: ‘ens agrada més la relació que proposa entre PSC i PSOE’

Tot i així, els dos delegats gaudeixen de llibertat per votar, un cop en el congrés, el candidat que els sembli millor i recorden que, tot i que és un escenari poc probable, encara pot sorgir algun altre candidat que es posicioni com a possible líder del PSOE.


6 Comentaris

i

igualadino

24 de gener 2012.19:22h

Respondre

¡ Viva er PSOE de Catalunya, ex-PSC !

L

Lola

Calonge de Segarra

24 de gener 2012.17:12h

Respondre

Un altre dia la reunió del PSC la poden fer al museu. Sé que a Igualada hi ha un bon museu i aquesta és una bona antigualla.

C

Cristina

24 de gener 2012.16:29h

Respondre

Quanta raó tens Maria. Mirant el noi aquest que aguanta el micro ja no cal ni mirar gran cosa més. Vaja futur que li espera aquest aprenent de locutor

M

Maria Ll.

Igualada

24 de gener 2012.13:13h

Respondre

Si mireu be la fotografia veureu que es ben veritat alló que diuen que una imatge val més que mil paraules. Hem sorprèn l’empenta i les ganes amb que afronten aquest congrés tant important per... Llegir més a ells

j

joanet

IGUALADA

24 de gener 2012.12:43h

Respondre

Delegats de l’Anoia. Una manera com una altra de perdre el temps.

F

Ferran J

Igualada

24 de gener 2012.10:52h

Respondre

Com deia aquell acudit de l’Eugenio: ”¿hay alguien más...?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.