TORNAR

Dimarts, debat amb els candidats a l'alcaldia d'Igualada

Al Teatre Municipal Ateneu, organitzat per l’Ateneu Igualadí amb la col·laboració de mitjans locals

politica
Dilluns, 22 maig 2023. 12:52. Redacció AnoiaDiari.

El Teatre Municipal Ateneu serà l'escenari, aquest dimarts 23 de maig, del tradicional debat entre candidats a l'alcaldia d'Igualada que organitza l'Ateneu Igualadí. L'acte, obert a tothom, començarà a 2/4 de 8 de la tarda.

En aquest debat –una de les cites habituals de les darreres eleccions municipals a la capital de l'Anoia– hi participaran Joan Agramunt (PP), Carmen Manchón (Valents), Rafa Moya (En Comú Podem), Pau Ortínez (Poble Actiu), Jordi Cuadras (Igualada Som-hi), Alba Vergés (ERC) i Marc Castells (Junts per Igualada). El debat serà presentat i conduït per la periodista igualadina Mar Martí, presidenta del Col·legi de Periodistes de la Catalunya Central.

L'acte compta amb la col·laboració d'Infoanoia, La Veu de l'Anoia, Canal Taronja, Ràdio Igualada i AnoiaDiari.

Els veïns poden fer arribar preguntes a l'organització a través de les xarxes amb les etiquetes #DebatAteneu2023, #DebatAteneu, #AteneuMunicipals2023.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.