TORNAR

Dissabte es constituirà l’associació ‘Sesgueioles Decideix’

El municipi celebrarà la consulta el 25 d'abril

politica
Divendres, 12 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després d’Arenys de Munt i de les dues convocatòries del 13 de desembre i del 28 de febrer, arriba el torn del 25 d’abril, on diverses poblacions de l’Anoia prendran el relleu dels 248 municipis que ja han realitzat la consulta per la independència. I un d’ells serà una de les poblacions més petites de la comarca, Sant Martí Sesgueioles.

Sant Martí celebrarà la consulta el 25 d'abril - Foto: Pobles de Catalunya

Per aquest motiu, aquest dissabte dia 13 de març a les 18 h es durà a terme a la sala polivalent del municipi una assemblea popular per tal de constituir l’associació organitzadora, Sesgueioles decideix, encarregada de realitzar tot el que envolta la consulta sobre la independència de Catalunya al petit poble de Sant Martí Sesgueioles.

Actualment, ja es compte amb la col·laboració de 15 habitants santmartinencs que esperen créixer en nombre en aquesta regularització de l’associació. Junts treballaran per organitzar i difondre a tot el poble la consulta sobiranista amb diferents actes i activitats, sent neutrals i cercant el màxim de participació possible.

Sesgueioles Decideix


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.