TORNAR
PUBLICITAT

C's dóna a conèixer els candidats de Montbui i els Hostalets de Pierola

El candidat hostaletenc, Raúl García, va ser coordinador nacional de les joventuts del partit

politica
Dilluns, 15 abril 2019. 11:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació anunciava aquest cap de setmana les seves dues darreres candidatures a la comarca, als Hostalets i Montbui. A més d'aquestes localitats, hi ha llistes a Igualada, Vilanova, Capellades, Masquefa, Piera i Cabrera d'Anoia.

Ana Belén Caro Claver i Raúl García Dil, a Montbui i Els Hostalets de Pierola respectivament, són els darrers caps de llista que Ciutadans ha anunciat a la comarca de l'Anoia. En total, els taronges presentaran vuit candidatures a la comarca -el 2015 finalment no se'n va presentar cap-, de manera que aspiren a obtenir per primer cop des de 2007 representació a l'Anoia.

Belén Caro, a Mont-ÀgoraEn el cas de la montbuienca, s'ha incorporat recentment a Ciutadans. Té 45 anys, és empresària del sector textil i veïna de Montbui desde el 1980. Ha col·laborat amb l'AMPA del Ceip Antoni Gaudi, d'on va ser presidenta. García Dil té 34 anys i és responsable tècnic de manteniment i prevenció de riscos laborals. Actualment treballa a una cadena hotelera. Veí de Can Fosalba, és afiliat a Ciutadans (Cs) des del 2010 i el 2011 va ser coordinador de l'agrupació de joves del partit, J's, i del 2012 i fins el 2017 va formar part del consell general del partit. 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.