TORNAR

Dones amb Iniciativa afirma que les retalles de CiU afecten doblement a les dones

La presidenta de l'entitat va visitar Montbui

politica
Dimarts, 20 novembre 2012. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Cristina Bigordà, presidenta de Dones amb Iniciativa, va afirmar que les retalles del govern de CiU afecten doblement al col·lectiu de dones. Ho va dir en un acte electoral a Montbui.

La presidenta de Dones amb Iniciativa, Cristina Bigordà, durant la seva visita al municipi de Santa Margarida de Montbui, va afirmar que les retallades del govern de CiU afecten doblement al col·lectiu de dones.

Va posar exemples com els desnonaments o la falta de beques menjador, i va manifestar que 'descaradament retallar l’estat del benestar és retallar els drets de les dones'.

La presidenta de Dones amb Iniciativa va aprofitar l’ocasió per explica que 'les polítiques d’austeritat de la dreta estan abolint totes les conquestes que les generacions anteriors van aconseguir', i ho va exemplificar fent referència a l’intent de reforma de la llei d’avortament.

Cristina Bigordà va fer aquestes declaracions en un acte electoral a Montbui on va explicar les propostes de ICV-EUiA per a aquestes eleccions en relació a les polítiques de dones.

L’acte va ser presentat la regidora d’ICV-EUiA per Montbui, Coral Vázquez, que va parlar de la necessitat, en el context actual de retrocés en drets socials, de prioritzar les polítiques feministes, d’avançar en el camí de la igualtat 'quan les dones partíem d’una situació de desigualtat on encara no havíem pogut superar les discriminacions derivades del rol de gènere'.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.