TORNAR

Dos milions d'euros per arranjar la carretera de Prats a Castellfollit

Es preveu un termini d'execució de 5 mesos

politica
Dissabte, 20 març 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha iniciat en els últims dies 18 obres de millora a la xarxa viària arreu de Catalunya que sumen una inversió de 23,2 MEUR. Una de les actuacions que el departament inicia ara a les Comarques Centrals correspon a la millora de l’estat del paviment de la carretera C-1412a, entre Castellfollit de Riubregós i els Prats del Rei, així com l'execució d'altres treballs complementaris als elements de seguretat, senyalització i drenatge de la via.

C-1412

El tram on s’actuarà té una longitud de 16,5 quilòmetres; en els primers 10 quilòmetres, les accions a dur a terme es concentraran en la capa més superficial del ferm i en la millora del drenatge longitudinal, que permetran deixar aquest tram en un estat de conservació adient a les necessitats del trànsit. En el tram següent, de 6,5 quilòmetres, el ferm es troba més desgastat, de manera que es renovarà i s’estendrà una nova capa d’asfalt.

L’obra es completarà amb la millora de del drenatge, la renovació de la senyalització horitzontal i vertical, i la col·locació de noves barreres de seguretat. Els treballs compten amb una inversió de 2 milions d'euros i s’executaran en un termini de 5 mesos.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.