TORNAR

Es tirarà endavant el projecte de reforma de l’entorn de la Bassa de Capellades

Es tracta de la segona intervenció en aquest espai

politica
Divendres, 19 març 2010. 14:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Aquest any una de les propostes que s’executarà mitjançant la subvenció del Fons Estatal d’Ocupació i Sostenibilitat Local 2010 (FEOSL) és l’adequació de l’entorn de la Bassa. Aquesta remodelació es va començar a executar l’any 2000 i va suposar la construcció d’un seguit de rampes, l’enjardinament de l’espai i la creació de la plaça davant el Museu Molí Paperer.

La zona de la Bassa

Ara, aquesta segona part de reforma engloba un projecte que acabarà de remodelar l’entorn de la Bassa, suprimint les barreres arquitectòniques. L’espai que més necessita d’intervenció és el de la zona est, en el carrer Pau Casals, que ara té dos trams amb escales, molts forats i desnivells a diverses alçades. El projecte de reforma també contempla la substitució de l’actual arbrat, amb els pollancres morts, per un de nou. A més a més es pintarà tota la barana del perímetre de la Bassa.

Aquest projecte, valorat en 209.738,29 euros, ha estat treballat de manera conjunta amb tots els grups polítics, que han unit esforços per tal de consensuar una proposta que dignifiqui aquest patrimoni natural i històric de la vila. Finalment, quan estigui tota la reforma acabada, també es preveu instal·lar un seguit de panells informatius que expliquin la surgència natural de la Bassa de Capellades.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.