TORNAR

L’equip de govern de Vilanova respon a ERC sobre la ‘destrucció del patrimoni’

Afirma que els republicans no havien presentat cap al·legació en tot el procés administratiu

politica
Dimecres, 21 abril 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La setmana passada el grup local d’ERC a Vilanova del Camí va fer públic un comunicat en el qual acusava l’equip de govern de la ‘destrucció continuada del patrimoni cultural de la ciutat’ (arran de la recent demolició de la Cooperativa). Ara és l’equip de govern qui respon i es mostra ‘sorprès per la hipocresia d’ERC’, ja que segons afirma la formació no ha presentat cap mena d’al·legació en el transcurs del procés administratiu.

Demolició de l'illa de la Cooperativa - Foto: Aj. Vilanova

Segons diu el comunicat, aquest procés ha estat llarg (va començar el 2007), i els representants d’ERC ja coneixien des d’aleshores ‘les actuacions, els terminis d’execució i les partides pressupostàries assignades a cada un dels projectes inclosos a la Llei de Barris. Més tard, quan es va fixar les dates per a la demolició es va obrir un termini d’informació pública on s’oferien tots els detalls del projecte’. Segons l’equip de govern, ERC no s’havia pronunciat al respecte.

L’equip de govern es mostra ‘sorprès’ pel comunicat que ERC ha enviat als mitjans de comunicació i no a l’Ajuntament, i afirma que ‘potser ho fan ara, per amagar la vergonya i el remordiment de no haver fet res quan era el seu moment’. Finalment, el document afirma que ‘valorant l’enderroc dels edificis de l’illa de La Cooperativa i, en especial la del Centre Republicà, hem de dir que, per l’estat lamentable de l’immoble, que amenaçava ruïnes, era impossible la seva conservació. Estem convençuts a més, que amb la construcció del nou centre cívic, el Camp del Rei i el municipi de Vilanova del Camí hi sortirà guanyant’.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.