TORNAR

ERC - RCAT fa pública la llista de la seva candidatura en un teatre de l'Aurora sense cadires buides

El grup encapçalat per Joan Torras va presentar els eixos de la campanya d'ERC - RCAT, que reinvidica una Igualada progressista i lliure

politica
Divendres, 1 abril 2011. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La presentació de la candidatura d'ERC - RCAT va anar a càrrec de Francesc Ricart, que va ocupar-se de donar la paraula i descriure, una a una, les sis persones que formen part de la capçalera de la llista per a les municipals. Amb el compromís de treballar 100% per Igualada, ERC - RCAT va fer pública la seva llista i va proclamar que el grup que es presenta és independentista, i que vol fer una Igualada progressista i lliure.

L'alcaldable va agrair la confiança i l'esforç de tots els membres de la llista d'ERC - RCAT

Joan Torras va referir-se a la idea de grup, d'equip

Un teatre ple de gom a gom i una pantalla que mostrava els comentaris al Twitter, actualitzada cada segon, van configurar l'escenari de presentació de la candidatura d'ERC - RCAT, encapçalada per Joan Torras.

ERC - RCAT va presentar les persones que seguiran el polític: Joan Requesens, Alba Vergés, Ramon Costa, Carina Alcoberro i Toni Claramunt. Tots ells van plantejar alguns dels eixos de la seva campanya. El perfil jove de les persones que es comprometen a estar al capdavant d'ERC - RCAT va ser un tret destacat per Francesc Ricart, presentador de l'acte, que també va definir la candidatura 'sòlida' i va assegurar el compromís de tots ells per a treballar en tots els àmbits.

Joan Torras, cap de llista d'ERC ja el 2003 i 2007, va sintetizar que tots junts formen un grup i va referir-se a la voluntat de sumar amb l'acord amb Reagrupament. 'El meu compromís és sincer. Aquesta ciutat té futur i volem governar', va assegurar Torras en un teatre de l'Aurora ple de gent.

El cap de llista va parlar de l'experiència que té per a dur a terme la transformació vital per la ciutat i la comarca, i va agrair el seu equip la voluntat de canviar l'escenari: 'difícilment canviarem l'escenari d'un dia per l'altre, però som aquí per a fer-ho'.

Joan Requesens, el número dos de la llista i el més jove del grup ERC - RCAT, va fer esment de 'la necessitat de readreçar la situació econòmica i financera de l'Ajuntament' i va reivindicar que Igualada compti amb un consell de joventut: 'Els joves tenim reptes molt importants, i hi farem front'.

Els membres independentistes que segueixen Joan Requesens van fer referència a l'àmbit de l'economia, la innovació i el coneixement, els serveis socials, la participació ciutadana i l'accessibilitat i la revalorització de la cultura.


3 Comentaris

I

Igualadí

Igualada

2 d'abril 2011.17:51h

Respondre

Molt bon acte, molt bona gent i moltes ganes i il·lusió per fer bé les coses i treballar. Això és el que es palpava a l’ambient. Sou la millor candidatura amb diferència ! Endavant i força !

T

Toni

Igualada

2 d'abril 2011.15:50h

Respondre

Un acte molt digne, concorregut i amb trempera. Bon inici de precampanya!

J

Josefa Morón

IGUALADA

1 d'abril 2011.13:01h

Respondre

Felicitats Joan pel teu treball i perseverança.
El vostre eslògan m’agrada molt.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.