TORNAR

Montbui ja té preparada la candidatura de CiU per a les properes eleccions

Climent Requesens encapçala la llista de CiU a Montbui

politica
Dijous, 31 març 2011. 17:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dimarts es va presentar la candidatura de CIU Montbui per a les properes eleccions municipals del 22 de maig. L'acte, que va presentar-se amb el lema: ARA, Montbui, va comptar amb la presència de residents de Santa Margarida de Montbui que aposten per CiU, 'per donar la veu convergent al consistori'.

La presentació de la candidatura va ser dimarts a Montbui

Repeteix com a cap de llista, després del parèntesi de la passada convocatòria, Climent Requesens, que en aquesta edició ha reforçat la llista amb diverses persones residents al nucli urbà que, per al seu valor personal, formen un equip molt cohesionat per afrontar el repte de portar la veu de CiU a l'Ajuntament de Santa Margarida de Montbui.

La capçalera de la llista està formada, a banda del capdavanter Climent Requesens, per Josep Maria Garcia, Aurora Alsina, el veterà Tomàs Miquel, que va encapçalar la llista de fa quatre anys, i la jove Estela Garcia.

Entre tots els membres de la candidatura estan elaborant un programa de govern que serà presentat properament i que es basa en dos grans eixos, la economia i les persones.


1 Comentaris

M

Manel T.

Montbui

1 d'abril 2011.08:36h

Respondre

Mentre CiU no canviï radicalment la seva concepció de la política municipal a Montbui no tenen res que fer. D’aquests quatre només se’n salva el Tomàs per la bona tasca que ha fet amb... Llegir més l’Ateneu, però els quatre són desconeguts per a quasi tota la gent del barri que es on es vota majoritàriament. El José María no té cap recorregut fet en política, el Climent és un perdedor habitual d’eleccions i l’Aurora Alsina una jove sense experiència en l’àmbit polític. Si treuen un regidor que posin un ciri a la moreneta...

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.