TORNAR

Esquerra + Som Vilanova aposta per un ajuntament que vetlli pel dret a l'habitatge

La candidatura vol treballar per ser un mediador actiu entre les persones amb problemes amb l’habitatge i les entitats bancàries #AD24M

politica
Dimecres, 6 maig 2015. 13:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La candidatura d’Esquerra Republicana + Som Vilanova, vol apostar per una política d’habitatge que posi les persones i les seves necessitats bàsiques al centre de totes les accions que es prenguin des del govern.

Meritxell Humert encapçala la llista

A punt de presentar el programa electoral de cara a les eleccions del 24 de maig, la formació ERC + Som Vilanova ha avançat que té com a objectiu apostar per un ajuntament implicat que defensi el dret a l’habitatge dels vilanovins.

L'equip d'ERC + Som Vilanova

En aquest sentit la candidata, Meritxell Humbert, es reafirma en "la voluntat de treballar des de l’ajuntament amb els moviments socials i entitats que defensen el dret a l'habitatge, sempre de forma coordinada". La candidatura liderada per Humbert proposa, doncs, establir un acord de col·laboració entre l'ajuntament i les entitats implicades per tal de garantir el dret a l’habitatge des de les competències municipals. Aquest acord implicaria el compliment de la moció de la PAH – aprovada pel consistori vilanoví – sobre les sancions als bancs amb pisos buits, a més de la creació d’un registre de pisos buits al municipi per afavorir el lloguer social.

D'altra banda, Esquerra + Som Vilanova es mostra favorable a transformar l’ajuntament en un mediador actiu entre les persones amb dificultats pel que fa a temes d’habitatge i les entitats bancàries, amb la intenció d’aconseguir evitar el major nombre de casos de desnonament possibles.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.