TORNAR

Arcadi Oliveras dóna suport a la candidatura de Decidim Igualada

Oliveras va proposar a la candidatura experimentar amb noves formes de participació política entre d’altres #AD24M

politica
Dimecres, 6 maig 2015. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'economista i activista Arcadi Oliveras va visitar la capital anoienca aquest dilluns per donar suport i animar els candidats de Decidim Igualada de cara a la curs electoral del 24 de maig. Oliveres va felicitar els candidats i va manifestar satisfacció per tots els processos de confluència que es donen a diferents municipis de Catalunya.

Al llarg de la seva intervenció, Oliveres va remarcar la importància de les eleccions municipals i que l’ajuntament és l’administració més propera als ciutadans, destacant-ne tres aspectes: la necessitat de més competències i més pressupostos, en aquest context va denunciar "que les administracions locals només representen amb un 14 % dels pressupostos generals", la necessitat de propostes per avançar cap a una població oberta als nouvinguts, tot remarcant que "és en la vida municipal on es creen i es donen les bases per a la convivència" i, finalment, la necessitat de tractar les emergències socials; en aquest àmbit va assenyalar la importància de lluitar contra l’atur i de "potenciar les diferents formes de l’economia social i la creació de llocs de treball en els serveis a les persones".

Arcadi Oliveras acompanyat dels membres que conformen la llista de Decidim Igualada

Des de la candidatura de Decidim Igualada van explicar a Oliveres que "l’alcalde actual es vanagloria de ser un alcalde que no fa experiments", referent a això els va animar a "experimentar noves formes de participació política, de recuperació social, de cura ambiental, de protecció de tots aquells que han quedat més desafavorits per aquesta crisi”. Arcadi Oliveras va llançar un missatge d’encoratjament perquè la formació s’animi a “protagonitzar un experiment engrescador de la gent que pensa que des dels municipis fins a la Unió Europea o l'ONU, un altre món és possible i que aquest canvi comença des de baix, als barris, als districtes, als municipis".


7 Comentaris

P

Pep

6 de maig 2015.12:45h

Respondre

Decidim Igualada poc a poc pero amb bona lletra. Que Arcadi Oliveres dongui suport es sinonim de bona feina i de que val la pena

A

Albert

10 de maig 2015.12:21h

Home, si no els donés suport ni l’Arcadi Oliveres, sent un dels caps de Procés Constituent, i estant Procés Constituent d’Igualada dins d’aquest tinglado... ja seria per plegar
... Llegir més /> A ell massa gràcia això d’ICV no n’hi fa no (i ho ha dit varies vegades), però ves què.

I

Indignat

IGD

6 de maig 2015.11:55h

Respondre

Sou el 15M d’Igualada. Ànims!

R

Raphanus brassica

Igualada

6 de maig 2015.12:31h

Matís: sou part del 15M d’Igualada. També hi ha les CUP. HI ha dues coses que grinyolen: els deutes d’ICV amb les Caixes (i la poca autocrítica per regenerar-se) + Podemos que a mesura que... Llegir més perfila programes a nivell general sembla un gir cap al centre per nedar i guardar la roba. Ja sé que les municipals són diferents, però si un partit no és capaç de ser coherent als diferents nivells de govern malament rai. Podemos pateix el conflicte d’haver nascut des de dalt i a la vegada intentar cohesionar una base plural i diversa.

M

Mohamed Vidal

6 de maig 2015.14:57h

el 15M (ni la seva ànima) NO SON CAP PARTIT!
així que no us apropieu d’un moviment social, més encara quan tots vosaltres formàveu part de llistes de partits de la casta

j

juanju

igd

6 de maig 2015.11:44h

Respondre

ànims i no caigueu en el mateix error de l’ ada colau que li pujen tant als fums al cap! llàstima que aneu amb icv (casta), de qui traieu els fons x la campanya i això no és gaire ètic com bé... Llegir més han reconegut molts dels vostres membres..

M

Mar

Igualada

6 de maig 2015.10:59h

Respondre

Molt ben dit Arcadi!!!! a Igualada cal fer experiments per canviar les coses. EL que no vol en Marc Castells és que es fassin experiments per tal de perdre la seva quota de poder! A Igualada hi ha... Llegir més una mafia terrible i això és el que la dreta i molts socialistes no volen tocar!
Llàstima que a Decidim no se us conegui massa més però ànims i vigileu en no convertir-vos en la mateixa mafia: jo experimentaré el meu vot amb vosaltres! ànims!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.