TORNAR

Els estudiants anoiencs, al carrer per la consulta

Mobilitzacions als instituts per reclamar poder votar el 9 de novembre

politica
Dimecres, 8 octubre 2014. 15:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El clam pel 9-N també ha arribat a les aules. El col·lectiu Desobeïm i el SEPC han engegat avui a Igualada mobilitzacions per defensar les votacions del 9 de novembre, amb el lema 'Independència per canviar-ho tot'

Els instituts de l'Anoia s'han mobilitzat aquest dimecres en una jornada de vaga per reclamar que es mantingui la consulta el 9 de novembre. Amb el lema 'Independència per canviar-ho tot', i convocats pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), els joves es van manifestar ahir pel centre d'Igualada. La vaga estava convocada a nivell català durant 48 hores, però a nivell igualadí es va decidir concentrar-la avui. Uns 250 estudiants s'han aplegat al centre de la vila fins a la Plaça de l'Ajuntament, provinents dels diferents instituts.

Les marxes han començat a les 11 del matí, des dels diferents centres (Escola Pia, IES Mercader, IES Pere Vives Vich, Milà i Fontanals). La manifestació "oberta a tota la ciutadania" i que ha reunit a diferents col·lectius, a més dels estudiants, ha transcorregut entre consignes de "volem votar" i "cap tribunal és superior a la veu del poble". El SEPC no descarta més mobilitzacions.



1 Comentaris

s

segador

igualada

9 d'octubre 2014.13:30h

Respondre

endavant amb el jovent igualadí en peu de guerra pel referèndum d’ independència

votarem si o si! visca arran, el sepc i la cup!!! visca la terra!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.