TORNAR

Eufòria i satisfacció a la seu de CiU de la Rambla d’Igualada

Unes quatre-centes persones s’apleguen per seguir el recompte i la celebració de l’equip Marc Castells

politica
Dilluns, 23 maig 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
La nit electoral del 22 de maig va ser satisfactòria i eufòrica per a Marc Castells i el seu equip de Convergència i Unió, després d’aconseguir un èxit aclaparador obtenint 10 regidors a l’Ajuntament d’Igualada, amb una participació un pèl superior, 57,56%, de la de fa quatre anys (53,11%).

Va remarcar l'economia com a eix de treball

La gent es va aplegar davant la seu convergent

A quarts de nou del vespre, Castells es mostrava prudent i tranquil, sense fer cap valoració del primer sondeig ofert per Ràdio Igualada a les vuit i que atorgava a CiU una forquilla entre 9 i 11 regidors. La seu de CIU a la Rambla d’Igualada va estar poc transitada durant els primers minuts del tancament dels col·legis electorals, tot i que la pissarra, ja habitual en les darreres eleccions –catalanes-, estava preparada a peu de carrer.

Va ser a partir de les nou del vespre, quan ja es coneixien els primers resultats en els col·legis electorals de la ciutat, que Castells es mostrava més nerviós i valorava positivament les dades que arribaven, en què la majoria de vots se’ls enduia CiU. Maria Senserrich també feia una valoració positiva dels resultats, veient que en les passades eleccions tan sols havien guanyat en el col·legi electoral de la Kaserna i en aquestes tenien resultats positius en la majoria.

A quarts de deu i amb els resultats ja quasi definitius, eren més de tres-centes les persones que s’aplegaven al voltant de la seu de CiU a la Rambla de Sant Isidre per acabar de fer el recompte, sabent-se ja guanyador Marc Castells, i amb una primera valoració en què s’afirmava ‘content, sobretot per la campanya basada en la política positiva, fent propostes sense entrar en confrontacions, i satisfets pel canvi positiu a Igualada’.

‘Tres eixos de treball: economia, economia i economia’

Minuts després, Jordi Aymamí ja havia felicitat per telèfon al què serà nou alcalde de la capital de l’Anoia, i Marc Castells rebia exultant els aplaudiments del públic en pujar a la petita estrada, sota la pissarra que emmarcava al candidat convergent com a guanyador. En el seu discurs, Castells assegurava que ‘vull ser l’alcalde de la gent’, i va afirmar que la seva legislatura estarà basada en la transparència i el consens; Castells va marcar ‘tres eixos de treball: economia, economia i economia’. També va dir que des d’avui treballaran pels interessos de la gent d’Igualada.

Després del discurs, es va brindar en cava i Castells va rebre felicitacions de la resta de candidats, com Ignasi Vich, de SI, que el felicità personalment. Castells, de cara a la premsa, destacà la feina de tot el seu equip i assegurà que vol ser ‘l’alcalde de tot la gent’, al·legant al consens veïnal i assegurant que la victòria s’aconseguí ‘després de treball, treball, treball’.

Maria Senserrich valora positivament els resultats de l’Anoia

Per la seva banda, Maria Senserrich va valorar positivament tots els resultats obtinguts per CiU a l’Anoia, afirmant que ‘l’onada de canvi que va néixer el 28 de novembre ha arribat a la comarca’. També ha destacat la bona campanya a Igualada i assegura que ara ‘s’ha de pair ràpid perquè en els propers dies s’ha de començar a treballar’.

Totes les fotos de la celebració es poden veure aquí.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.