TORNAR

La pèrdua d’un regidor provoca diferents reaccions a la seu d’ERC-RCat

Joan Torras, líder d'ERC, va declarar que 'el procés de canvi s’ha dut a terme, ara és esperar'

politica
Dilluns, 23 maig 2011. 01:45. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Després d’una jornada llarga i intensa per als militants d’ERC, el diumenge a les vuit del vespre es respirava un clima de tranquil·litat a la seu. Joan Torras i altres membres del partit van comentar els resultats del sondejos i de les enquestes que s’havien anat realitzant al llarg de la jornada. En aquest context, i mentre anava avançant el vespre, des de la seu d’ERC van seguir amb una pantalla gegant els resultats que anaven arribant dels diferents col·legis electorals. Un cop sabuts els resultats, Joan Torras i Joan Requesens, els dos regidors que va obtenir ERC-RCat en les eleccions, van agrair el suport als simpatitzants del partit.

Joan Torras i Joan Requesens passen a formar part del consistori

ERC perd un regidor però es mostra satisfet amb la feina duta a terme

A les nou van anar arribant diferents personalitats i caps de llista dels partits. A la seu es van mostrar sorpresos davant dels resultats que fins aleshores havia obtingut Plataforma per Catalunya. Tot i això, no van semblar preocupats i estaven pendents, en tot moment, de les dades que anaven arribant de l'escrutini.

Tot i els resultats que van arribar, els principals caps de llista van comentar que estaven 'força satisfets pels resultats emparats fins aleshores', remarcant que ERC-RCat quedava com a tercera força política de la ciutat.

En consolidar-se els resultats de les eleccions, Joan Torras va parlar agraint la feina feta durant la campanya. El cap d'ERC-RCat va remarcar que els resultats obtinguts han estat 'gràcies a la feina de tots els membres del partit', sobretot durant la campanya electoral, que ha qualificat de magnífica pel fet d’haver arribat a tanta gent. Per altra banda, Torras va voler aclarir que 'no hi ha res a retreure'.

Torras agraeix a RCat la unió

El líder republicà va parlar de la voluntat per part de la societat igualadina de canvi polític a l’Ajuntament d’Igualada. Torras va encoratjar els membres del partit: 'ara falta esperar'. Va acabar el discurs fent agraïments als membres que, junt amb ell, encapçalen la llista d’ERC-RCat. En concret, no va faltar el reconeixement a la gent de Reagrupament. En aquest sentit, Torras va afirmar que 'aquesta unió és el millor que han pogut fer'.

Així doncs, la jornada electoral es va cloure amb una part de disgust pel fet d’haver perdut un regidor però, per altra banda, amb la sensació d’haver fet una gran feina.


1 Comentaris

J

Jofre

Igualada

23 de maig 2011.09:45h

Respondre

Atenció: és Joan Requesens.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.