TORNAR

L'ex alcalde Joan Vich nega cap trucada i acusa l'oposició d'"injúries"

El batlle vilanoví de 1979 a 2014 considera que ”hi ha una paranoia obsessiva” amb ell

politica
Dimecres, 25 gener 2017. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

L'anterior alcalde de Vilanova del Camí ha intervingut de nou públicament davant les acusacions dels firmants de la moció de censura contra la seva successora Vanesa González. Dilluns van afirmar que Vich pressionava perquè es retirés la moció. Aquest dimarts, l'antic batlle ho negava categòricament.

La polèmica a Vilanova del Camí entorn la moció de censura a l'actual govern s'està endurint aquesta setmana. Les afirmacions de la portaveu municipal de Decide, Imma González, el dilluns, referents a que Joan Vich -avalador polític de l'afectada per la moció Vanesa González- havia trucat a persones del seu entorn demanant que es retirés la moció. L'ex alcalde manifesta que "davant les injurioses acusacions llançades per membres signants de la moció de censura de l'Ajuntament de Vilanova del Camí, sobre hipotètiques pressions per part meva, vull desmentir de manera categòrica aquestes falses i gratuïtes afirmacions".

Vich, al seu despatx a l'Ajuntament, el 2014Remarca que la seva posició és "clara i nítida" i que "els que em coneixen saben del meu comportament i manera de fer. Les mentires sobre la meva persona formen part d'una paranoia obsessiva per part d'aquest grups polítics signants de la moció, de situar-me darrera de qualsevol cosa que passés a l'Ajuntament de Vilanova del Camí". Vich afegeix que ja va dimitir el 2014 "i va assumir la responsabilitat la Vanesa González, persona amb la suficient capacitat, empenta i lideratge per a fer front amb èxit a les responsabilitats del càrrec, com amb tot aquest temps s'ha demostrat" i també que "la moció presentada per PSC, VA, IPV, i Decide vulnera la voluntat majoritària manifestada pel poble de Vilanova del Camí".

Vich assegura que "tinc confiança plena amb la Vanesa, per la qual cosa, mai he intervingut i/o interferit en cap de les decisions municipals i perquè fa dos anys que vaig dimitir i a més estic allunyat de la militància política". L'anterior alcalde sentencia que "aquestes acusacions formen part de la política d'aquests grups,per intoxicar a l'opinió pública i desprestigiar la figura de la pròpia alcaldessa, cosa tan covarda, innoble i injusta com la mateixa moció de censura que aquest grups han presentat".


1 Comentaris

a

anna

Igualada

25 de gener 2017.11:26h

Respondre

Dons si son injúries als tribunals.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.