TORNAR

L'ex concursant de GH lliura l'acta de regidor de Vilanova del Camí

El seu partit afirma que ”la pressió per ell era insuportable”

politica
Divendres, 12 juny 2015. 03:00. Francesc Vilaprinyó i Albareda.
D'un cop d'ull

Imma González, impulsora del partit DECIDE que va tenir  Carlos Navarro -el popular 'Yoyas' de Gran Hermano- com a cap de llista, confirmava que el seu candidat ha lliurat l'acta de regidor i no serà al ple de constitució de l'Ajuntament de Vilanova. Afirma que "ha estat una sorpresa".

Malgrat que tot just fa 18 dies s'afirmava que Carlos Navarro seria regidor, el clima polític de Vilanova del Camí hauria fet reconsiderar al popular i mediàtic electe la seva decisió. Ahir cedia l'acta d'edil a Imma González, la número dos del partit. Aquesta, en declaracions a Anoiadiari, ha afirmat que "Carlos ha rebut moltíssimes pressions aquestes setmanes per fer-nos arribar a pactes. No esperava la seva renúncia, ha estat una sorpresa, però era possible perquè la situació és irrespirable".

Navarro cedeix l'acta a Imma González, a la dretaImma González assumirà el càrrec de regidora i avança que no votarà per ningú al ple d'investidura. Des de DECIDE apunten que "estem farts del mercadeig que hi ha amb els càrrecs entre els partits que estan negociant. Tot això crec que ha comportat que el nostre candidat no hagi volgut continuar en aquest clima. Esperem saber les seves raons en breu, de moment sabem que continuarà al nostre costat, encara que no sigui com a regidor".

"És fastigós"

Encara que no té cap intenció de recolzar l'actual alcaldessa, Vanesa González, des de DECIDE afirmen que "no es poden construir alternatives i governs en base a l'odi que és el que estan intentant fer" en una al·lusió implícita al bloc de VA!, IPV i PSC. Imma González detalla que ells haurien proposat un govern de concentració, però que molts dels altres partits l'haurien declinat per tal de fer fora  l'actual alcaldessa del govern. La nova regidora afegeix que "només estic compromesa amb el meu programa" i considera "fastigós" l'entorn que es viu actualment a la política vilanovina.


2 Comentaris

E

Els Borinots Òdena

Òdena

13 de juny 2015.22:31h

Respondre

Pero que se podía esperar de un melenas así, solo popularidad y allanar el camino para la Imma González ya que ella sin la ayuda del CARLOS (YOYAS)
como cabeza de lista no saldría, de esta... Llegir més forma ella ha conseguido entrar en un mundo incierto y quizás desconocido para ella.
También puede ser de que cuando entre ya tenga la fecha marcada para salirse.

U

Un vilatà

Vilanova del Cami

12 de juny 2015.18:02h

Respondre

Segueixen el full de ruta previst!! Això no és més q una maniobra pactada internament. Fins i tot abans d les eleccions ja es deia.
Aquest sr.no ha tingut mai cap intenció ni està capacitat... Llegir més per assumir les responsabilitats q suposa el fet d’estar en un ajuntament (val a dir q com molts altres...)
La sra.González sempre ha volgut estar dins i d’aquesta manera ho ha aconseguit.
Un indesitjable menys i una ombra més.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.