TORNAR

Felip Puig es compromet a estudiar com millorar la seguretat a Calaf

No està contemplada la possibilitat de tenir una caserna a Calaf a curt o mitjà termini

politica
Dimarts, 22 febrer 2011. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
L’alcaldessa de Calaf, Maria Antònia Trullàs, i el primer tinent d’alcalde, Joan Caballol, van reunir-se divendres amb el conseller d’Interior de la Generalitat, Felip Puig, i amb el director general de la Policia, Manel Prat. La trobada va servir per exposar i tractar diversos temes i preocupacions del municipi en matèria de seguretat.

Maria Antònia Trullàs va fer una lectura molt positiva de la trobada i per haver pogut discutir directament amb el conseller diversos assumptes relacionats amb la seguretat. Davant de les peticions dels representants calafins, el departament d’Interior es va comprometre a estudiar com millorar la presència policial al municipi —amb més patrulles de seguretat ciutadana—, i a valorar la possibilitat d’instal·lar càmeres amb la finalitat de millorar la percepció de seguretat entre la ciutadania.

Pel que fa a la demanda de Calaf i dels municipis de l’Alta Segarra de disposar d’una caserna o petita comissaria dels Mossos d’Esquadra a la zona, Puig va afirmar que aquesta possibilitat no està contemplada a curt ni mitjà termini, encara que va dir que el departament ho tindria en compte de cara al futur.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.