TORNAR

Felip Puig diu que l’Anoia necessita ‘més que mai una bona política industrial’

Afirma que cal una administració que entengui el territori

politica
Dijous, 20 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El secretari general adjunt de CDC va ser aquest dimecres a l’Anoia, on va visitar diverses empreses i es va reunir amb membres comarcals del partit. Felip Puig va afirmar que les retallades anunciades per la Generalitat per reduir el dèficit arriben ‘tard i malament’, i que no tenen en compte les comarques amb més necessitats com l’Anoia, que necessita ‘més que mai una bona política industrial’.

Felip Puig, acompanyat de representants del partit a la comarca

En aquest sentit, Puig va lamentar que les retallades puguin endarrerir projectes com l’aeroport corporatiu, i també el fet que l’Anoia no s’hagi inclòs dins de la ‘Catalonia Catalyst’. El líder convergent no es va mostrar sorprès per les dades de l’enquesta que publicava dimecres El Periódico, segons les quals la xifra de catalans independentistes havia crescut darrerament fins al 37%. ‘No ens estranya, perquè l’augment parteix d’una indignació davant del tracte que rep Catalunya d’Espanya, estem davant d’una involució autonòmica i cal un lideratge propi i no espanyolitzant’.

Amb la vista en les eleccions

Pel que fa a les properes eleccions autonòmiques, Felip Puig va reconèixer que ‘amb l’Anoia i el Bages tenim dos dèficits’, ja que actualment no hi ha cap diputat de CIU d’aquests dos territoris. Puig no es va comprometre a res, però va afirmar que es tindrà en compte de cara a la confecció de les llistes, ‘que encara es troba en fase prèvia’. Finalment, pel que fa a les eleccions municipals, tampoc es va confirmar la repetició dels candidats a Piera (Jaume Guixà) i Igualada (Marc Castells), encara que el darrer va manifestar que li faria il·lusió ‘encapçalar un canvi a Igualada, sempre que la militància ho decideixi’.


4 Comentaris

E

Eduard

Igualada

20 de maig 2010.16:10h

Respondre

Antoni, el que dius estaria molt bé si les llistes dels partits polítics fossin obertes i els diputats tinguessin una relació directa amb el territori (o sigui, que haguessin de passar comptes amb... Llegir més l’electorat de la zona concreta de la qual depenen/els voten); però aquí això no funciona així. La sra.Llansana, com tots els altres diputats, es deuen només a un partit. Actualment no votem a persones, votem a unes sigles d’un partit polític. El secretari d’organització del partit (i quatre més) fan les llistes per interessos varis i els diputats no tenen cap mena de relació directa, a part de la parentesca o d’amistat, amb cap territori concret.

Pel que fa als comentaris del Sr.Puig ... les paraules que va dir estan molt bé i són molt encertades, però ...

p

pau

igualada

20 de maig 2010.10:32h

Respondre

llàstima que oblidi explicar quina és la bona política industrial. quina manera de no dir res. ...política ....

J

Jordi

20 de maig 2010.10:20h

Respondre

Antoni, i a tu qui t’ha dit que la Marina estarà en un lloc suficientment alt com per ser elegida?
I qui t’ha dit si CiU tindrà o no algun anoienc en posició per ser elegit?
Abans de que et... Llegir més decantis, mira’t les llistes.

A

Antoni

20 de maig 2010.09:01h

Respondre

És una vergonya que CiU no tingui CAP diputat anoienc! I desprs diuen q volen apropar la política al ciutada???? Jo votaré la Marina, q me la puc trobar pel carrer idir-li què em semblabé i què... Llegir més malament!!!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.