TORNAR

Xavier Figueres és el nou primer secretari del PSC-Igualada

Elegit en una assemblea extraordinària, després de la dimissió de Xavier Fabregat

politica
Dijous, 20 maig 2010. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El passat divendres dia 14 de maig l’Agrupació del PSC-Igualada realitzà una assemblea extraordinària per realitzar canvis a la Comissió executiva local, atenent a la dimissió de Xavier Fabregat del càrrec de Primer Secretari del PSC-Igualada per motius personals.

Xavier Figueres

La nova executiva estarà formada per:

- Primer Secretari: Xavier Figueres

- Secretari d’Organització: Carles Cuerva

- Secretari Adjunt a Organització i finances (JSC): Joaquim Roca

- Secretari de Finances: Manel Diaz

- Secretària de Notes: Montse Pallarès

- Secretaria sectorial de Planejament Territorial: Antoni Pàmies

- Secretaria sectorial de Cultura: Carmel·la Planell

- Secretaria sectorial de Dona i igualtat de gènere: Antònia Palomo

- Adjunt a Sectorial de Dona: M. Jesús Iglesias

- Secretaria sectorial de Salut: Pilar Salat

- Secretaria sectorial de Serveis Socials: Carles Tarrida

- Secretaria sectorial de Desenvolupament i educació: M. Àngels Gabarró

- Secretaria sectorial de Medi ambient i habitatge: Irene Salvadó

- Secretaria sectorial de Joventut: Sílvia Torreblanca

- Secretaria de Política Municipal: Jordi Riba

- Secretaria de Política Institucional: Miquel Martínez

- Secretaria sectorial de Noves Tecnologies: Rafa Moya

Cal destacar que aquesta nova executiva obtingué el ple recolzament dels afiliats i afiliades, ja que fou aprovada per unanimitat. El nou primer Secretari, Xavier Figueres, va fer balanç de la feina feta fins el moment per part de l’executiva anterior així com va agrair la tasca feta per Xavier Fabregat, considerant que ha deixat empremta tant al partit com a l’Ajuntament. També comentà que la situació actual és molt difícil, i que caldrà escoltar encara més la gent per tal d’apropar-nos als problemes de la ciutadania.

A l’assemblea també va intervenir l’alcalde d’Igualada, el company Jordi Aymamí, el qual va realitzar un anàlisi de la situació actual tant a nivell municipal com català i estatal. Primer va agrair també la tasca feta per Xavier Fabregat, així com animà a la nova executiva a treballar amb ganes i il·lusió, estant segur que així ho farà. D’aquesta manera va reivindicar la feina pels governs progressistes a la Generalitat dirigits per presidents socialistes, amb exemples com el nou Hospital, la Ronda Sud, la nova escola, l’ampliació de l’IES Milà i Fontanals, la nova àrea bàsica de salut, la llei de barris al barri de Sant Agustí, o l’aprovació del Pla Director Urbanístic de l’Eix Transversal Ferroviari, el tren gran; sobre aquest últim destacà com tant CiU com ERC es van burlar d’aquest projecte de país. En l’àmbit municipal destacà que ens hem de sentir orgullosos de la transformació que s’està fent a la ciutat, tant en matèria de millora de l’espai públic com de nous equipaments, que ens està fent créixer en qualitat de vida arreu de la ciutat. Pel que fa a l’àmbit estatal comentà que la situació està molt complicada, però que haurem d’explicar molt a la nostre gent les mesures portades a terme.

PSC Igualada


7 Comentaris

m

maria

igualada

3 de juny 2010.14:18h

Respondre

Jo no soc política ni res que s’hi sembli, però fa temps que no em far por dir lo que penso, i visc a una demócracia, i no penso tornar a tenir por, mai més, van ser curanta anys molts llargs... Llegir més de silenci, mai més.

e

esther

igualada

22 de maig 2010.20:19h

Respondre

Com el Sr. Figueres faci igual que amb la regidoria de Mobilitat,o sigui res de res, que Déu ens agafi confessats!!!! Mamma mia, quina por !!!!!

A

Albert

IGD

21 de maig 2010.13:30h

Respondre

Veient tota aquesta llista de noms estic ben tranquil. Tenim uns gestors municipals de rècord ... de rècord de deute municipal, estem dins del top 10 de municipis del país amb un major... Llegir més deute/habitant ! (i tot això sense tenir en compte el dèficit anual de les empreses municipals, que ja sabem perquè es constitueixen ... per amagar/maquillar deute i ... ).

P

Pau

Igualada

21 de maig 2010.12:56h

Respondre

Maria, quan plegui l’Aymamí ja tenim en Figueras a punt. Em sap greu pel Riba que fa tant de temps que ho espera.

j

josep

igualada

21 de maig 2010.11:07h

Respondre

Maria,
Ara si que estic tranquil, si tu em dius que en sortirem, aleshores cap problema. Ara bé, si em diguessis com o aportessin una petit anàlisi, estaria una mica més tranquil. Ni que fossis... Llegir més política, fas una afirmació contundent (en sortirem) que fonamentes amb res i després busques la raó dient que els altres són pitjors. Ja deia jo que la confiança que em mereixen els partits és nul·la i no hi ha cap intenció de canvi des de dins. Maaaamaaa, pooooor!

M

Maria

Igualada

20 de maig 2010.23:40h

Respondre

Aquest pou té surtida, el problema és, qui gobernarà quan surtim?, qui estarà quan tornin les vaques grosses?, els que han demostrat que amb temps de bonança tots tenim part del pastel o els del... Llegir més 3%...

j

josep

igualada

20 de maig 2010.18:46h

Respondre

Ostres tu, quina renovació i quina autocrítica. Quina manera d’analitzar la crisi i les seves causes, d’adonar-se’n de tot el que no ha funcionat i del que cal canviar... Es veu que els mals... Llegir més venen de la situació estatal i que aquí no ens havíem equivocat en res. Aquests són els que ens han d’ajudar a sortir del pou?

El sistema de partits està obsolet i des de dins no faran mai res per solucionar-ho......maaaamaaaaa, pooooor ....

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.