TORNAR

Foc creuat entre el PSC de Vilanova i el grup municipal socialista a l'Ajuntament vilanoví

L'alcaldessa Vanesa Gonzalez respon a Carles Mayoral, que li demana la dimissió

politica
Dilluns, 7 juliol 2014. 18:30. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Els socialistes vilanovins han entrat en un bucle de declaracions i retrets. Si la setmana passada era Carles Mayoral qui reclamava a Vanesa Gonzàlez que retornés l'acta de regidora per les seves declaracions en què apuntava que no se sentia representada pel PSC de Vilanova, ara l'alcaldessa vilanovina ha respost durament al secretari general del partit i a l'executiva local dels socialistes, als que acusa de monopolitzar el partit vilanoví.

Vanesa Gonzàlez, amb el regidors socialistes a l'Ajuntament de Vilanova del Camí

El creuament d'acusacions entre els dos sectors -el grup municipal socialista a l'Ajuntament, encapçalat per Vanesa Gonzàleza amb el suport de l'exalcalde Joan Vich; i l'executiva local del partit socialista a Vilanova del Camí, amb Carles Mayoral al capdavant- ens remeten a les eleccions primàries celebrades per escollir el candidat socialista a l'alcaldia de Vilanova. L'alcaldessa va recordar en roda de premsa el procés “moralment indefensable” de primàries, del que va decidir retirar-se en trobar-se en “manifesta marginació”, un procés “amanyat, viciat, partidista, en el que l’executiva tenia molt clar qui havia de ser el proper candidat”, finalment l’advocada Noemí Trucharte, que va guanyar en solitari unes primàries “indignes i sabotejades”.L’alcaldessa va recordar en roda de premsa el procés “moralment indefensable” de primàries, del que va decidir retirar-se en trobar-se en “manifesta marginació”, un procés “amanyat, viciat, partidista, en el que l’executiva tenia molt clar qui havia de ser el proper candidat”, finalment l’advocada Noemí Trucharte, que va guanyar en solitari unes primàries “indignes i sabotejades”.ançant un procés "amanyat, viciat i partidista".

L'alcaldesa de Vilanova, Vanesa Gonzàlez, acompanyada pels regidors del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Vilanova del Camí, ha tornat la pilota a la teulada de l'executiva municipal dels socialistes vilanovins responent a les declaracions realitzades pel secretari general de la formació socialista al municipi, Carles Mayoral, qui reclamava a l'alcaldesa la seva acta de regidora a la vegada que anunciava el trencament dels vincles de l'executiva amb el grup municipal que va guanyar les eleccions del 2011.

Aquest és un capítol -més- de la relació de desavinences entre el grup municipal socialista que presideix el consistori vilanoví i l'executiva municipal del PSC a Vilanova del Camí. Vanesa Gonzàlez, que va reivindicar el seu compromís i el dels regidors socialistes a l'ajuntament vilanoví vers "les sigles del PSC, els seus valors i els seus principis" va retreure a l'executiva municipal socialista el procés “moralment indefensable” de les eleccions primàries, un procés que va definir com a “amanyat, viciat i partidista". L'alcaldesa socialista va criticar a l’executiva local socialista de "monopolitzar el PSC de Vilanova en benefici propi". Gonzàlez també ha mostrat el seu malestar pel silenci de l'executiva del PSC a nivell comarcal.


1 Comentaris

J

Juan

Vilanova

8 de juliol 2014.08:30h

Respondre

Donde dije DIGO ahora digo DIEGO

Mira que ahora le han salido paraguas para escoger, que va hacer hasta cuando se va ha esperar para marcharse, hasta enero febrero, marzo ..................

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.