TORNAR
PUBLICITAT

Francisco Palacios torna a encapçalar la llista de Vilanova Alternativa

La formació donarà a conèixer diumenge tota la seva llista

politica
Dijous, 4 abril 2019. 12:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La llista municipalista torna a estar encapçalada per l'actual primer tinent d'alcalde vilanoví. Regidor durant una de les etapes de Joan Vich amb el PSC, ara forma part del govern de coalició del municipi.

Aquest diumenge 7 d'abril, Can Papasseit acollirà la presentació de Francisco Palacios, com a candidat de Vilanova Alternativa (VA!) a l'alcaldia de Vilanova del Camí. L'acte públic començarà a les 12 del migdia. Francisco Palacios, té una dilatada experiència en política municipal i actualment és 1r Tinent d'Alcalde i regidor de Promoció Econòmica. 

A l'acte també hi seran participaran Sílvia Cáceres i Camilo Grados, regidors de Vilanova Alternativa i responsables de les àrees de Serveis Personals i Esports, respectivament. A banda de presentar el candidat, Vilanova Alternativa donarà a conèixer els membres que configuraran la candidatura que concorrerà a les municipals del 26 de maig i enumeraran les línies estratègiques del seu programa electoral. L'acte s'acabarà amb un refrigeri i un espai d'intercanvi d'impressions amb els assistents.

 


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.