TORNAR

La Generalitat atorga 3 milions a la construcció del nou Casal de Gent Gran i l’OAC

Un equipament a Igualada amb 1.600 m2 i 3 plantes

politica
Dissabte, 19 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El Consell de Govern de la Generalitat ha aprovat aquesta setmana destinar poc més de 3 milions a la construcció d’un equipament que aplegarà el Casal de la Gent Gran Igualada i l’Oficina d’Acció Ciutadana (OAC) de l'Anoia, al passeig Verdaguer amb carrer Caputxins. Una decisió que representa un milió més al pressupost que s'havia previst inicialment, a l'estiu. El projecte contempla l’enderroc de l'actual casal, que fa uns mesos que ha traslladat la seva activitat al Centre Cívic Montserrat, i la posterior construcció d'un nou edifici de més de 1.600m2 que es distribuirà en tres plantes.

Aquesta imatge reprodueix l'aspecte del futur equipament / Generalitat

Segons la conselleria de Governació, amb l’objectiu d’optimitzar recursos la Generalitat ha decidit finançar un equipament que aplegarà a les mateixes instal•lacions l’Oficina d’Acció Ciutadana i el Casal de Gent Gran.

El projecte preveu l’enderroc i la posterior construcció d'un nou edifici de més de 1.600m2 que es distribuirà en tres plantes: a la planta baixa s'ubicarà l'Oficina d'Acció Ciutadana (OAC) així com el gimnàs amb vestidors, els espais de perruqueria i podologia, la sala de lectura i el magatzem.

L’obra està finançada íntegrament pel Departament de Governació i Administracions Públiques i serà executada per GISA, i la construcció del nou edifici es preveu que comenci a mitjans de l’any vinent, amb una durada de 16 mesos aproximadament. Fins que no es puguin traslladar al nou equipament, les activitats de l’OAC i del Casal de Gent Gran s'estan realitzant al Casal Cívic d’Igualada-Montserrat des de finals de juliol d'aquest any.

Les dues plantes superiors acolliran altres serveis del nou Casal de Gent Gran Igualada. A la primera planta hi haurà una sala polivalent amb un escenari i un camerino, dues aules-taller unificables i la cuina i la cafeteria; a la segona, a més de l’aula d’informàtica, hi haurà la sala de reunions i tres despatxos.


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.