TORNAR

Reagrupament es presenta a Capellades

politica
Dissabte, 19 desembre 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Dijous al vespre va tenir lloc la presentació de Reagrupament a Capellades. L’acte, promogut per l'agrupació comarcal d'aquesta associació política, es va celebrar al Teatre La Lliga davant d’unes 50 persones. Hi van intervenir l’Albert Pereira i en Jaume Fernández, el primer membre de la junta de Reagrupament i el segon membre fundador, així com en Carles Móra, alcalde d’Arenys de Munt i portaveu de la Coordinadora nacional de les consultes populars sobre la independència de Catalunya.

Els ponents van exposar el projecte de Reagrupament, basat en la independència de Catalunya i en la regeneració de la política. Albert Pereira va assenyalar que ‘no s’ha de tenir por, com en temps passats, i que per fi es pot parlar obertament sobre la independència, ja que és l’única sortida que tenim els catalans per garantir el progrés i el benestar social del nostre país’.

D'altra banda, el tema de la regeneració de la política va ser tractat per en Jaume Fernández, que a més es va queixar de l’espoli fiscal dels catalans. L'alcalde del Rosselló (Segrià) va denunciar la perversió del actual sistema polític i va defensar clarament les llistes obertes per petites circumscripcions electorals, i va acabant dient que 'els actuals partits polítics són autèntics lobbies de poder'.

Finalment, en Carles Móra va exposar la seva experiència en la famosa consulta d’Arenys i, actualment, en la coordinació nacional del 13-D. Móra va destacar que 'les consultes són tot un èxit', i va recordar que 'el PSC només té un 15,21% de vots sobre el cens electoral al 2006 i que el tripartit, en total suma un 28,54%, mentre que a les consultes podem dir que prop d’un 30% dels que podien votar, van posicionar-se clarament per la independència'. L'alcalde d'Arenys va reconèixer la seva afinitat amb Reagrupament: 'Jo crec en aquest projecte'.

Reagrupament Anoia


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.