TORNAR

El govern d'Igualada reconeix 'converses' amb la Generalitat sobre les delegacions territorials de la Catalunya Central

Riba no entèn la fixació de CiU ja que són partidaris del Penedès

politica
Divendres, 17 abril 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
El regidor de Governació de l'Ajuntament d'Igualada, Jordi Riba, ha reconegut 'converses fluides i continuades' amb la Generalitat sobre la ubicació de les delegacions de serveis territorials a la Catalunya Central (àudio). D'aquesta manera, Riba respon a l'acusació que els va fer CiU sobre la 'incapacitat' d'aconseguir delegacions per a l'Anoia.

El regidor i segon tinent d'alcalde, Jordi Riba

De fet, el Bages i Osona acumulen totes les delegacions territorials de la Catalunya Central i l'Anoia s'ha de conformar amb una subseu d'Educació que també té Vic. Riba, però, ha volgut recordar que la major part de la comarca no està a favor de pertànyer a l'àmbit Central i es pregunta per què CiU reclama delegacions si està a favor de la vegueria Penedès.

'El que no es pot fer és ser a missa i repicar', ha dit Riba fent referència a CiU. Al seu entendre, CiU no pot defensar l'opció de l'àmbit Penedès i reclamar per a l'Anoia delegacions de la Catalunya Central (àudio). 'Demano a CiU que, abans de demanar resultats a l'equip de govern municipal, s'aclareixi', ha criticat.

Per Riba, la ubicació de les delegacions de la Catalunya Central no és el que més preocupa als ciutadans, sinó els serveis i la inversió que es presta des de la Generalitat. Així mateix, ha dit que l'ajuntament també ha parlat amb la Generalitat sobre la divisió territorial

ACN


0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.