TORNAR

Manresa i Vic es reparteixen les delegacions territorials, Igualada només té una subseu

El grup municipal de CiU denuncia que el govern de l'Entesa no té influència

politica
Dijous, 16 abril 2009. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Mentre Vic i Manresa s'han espavilat a demanar delegacions territorials de les conselleries de la Generalitat, Igualada no s'ha mogut i només té una subseu d'educació. Amb aquestes paraules el grup municipal de CiU a Igualada denuncia la manca d'influència o de voluntat de l'equip de govern 'que no està fent cap pas perquè Igualada pugui acollir alguna delegació, ara que ja en queden poques per repartir' (àudio).

El grup municipal de CiU

El portaveu del grup municipal de CiU, Marc Castells, ha assenyalat que mentre Vic i Manresa estan lluitant per esdevenir capitals fortes una vegada es configuri la vegueria de la Catalunya Central 'on la Generalitat ubica també l'Anoia', el govern municipal d'Igualada 's'està de braços plegats i ens estan passant a davant' (àudio).

Que l'alcalde és partidari de la pertinença de l'Anoia a la vegueria de Barcelona és una realitat, però no és un motiu, asseguren des de CiU, 'perquè l'ajuntament no treballi per tenir un pes en la demarcació en la que ens tocarà pertànyer'.

I és que avui per avui, el Bages i Osona acumulen, de moment, totes les delegacions territorials de la Catalunya Central. Concretament, el Bages ja en té previstes sis: la delegació del Govern; Innovació, universitats i empresa; Educació; Interior; i Salut; i Osona en té previstes cinc: la delegació del Govern; Acció Social; Agricultura; Cultura; Governació. Per contra, a l'Anoia només se li ha adjudicat una subseu d'Educació, una oficina gestora de la que també disposa Vic.

Castells ha lamentat que els alcaldes 'de Solsona i Berga ja s'han mogut per ternir una delegació territorial, ja que no hi ha cap criteri que defineixi on s'han d'ubicar, i que a Igualada no se senti res, encara'.


2 Comentaris

j

josep b

29 de juliol 2009.10:47h

Respondre

si l’equip de govern acceptés delegacions acceptaria que pertany a la catalunya central i ja se sap que el consistori és caparrut en ser barcelonauta. Es tracta de tenir-nos en la misèria per... Llegir més poder dir que la seva aposta és millor. Irresponsables. Egocentristes. No mereixeu la confiança

C

Carles Reverter

28 de juliol 2009.20:21h

Respondre

Que ho fa que sempre badem? Es repartiran el pastis i no ens tocaran ni les engrunes.

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.