TORNAR

El govern no veu viable la proposta de Som-hi de fer l'Estiuet també a les tardes

El partit que lidera Jordi Cuadras demana que s’ampliïn els horaris ”per facilitar la conciliació familiar”

politica
Diumenge, 6 juny 2021. 03:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull

La formació que agrupa PSC, Comuns i Igualada Oberta havia posat sobre la taula aquesta possibilitat en un comunicat. Patrícia Illa ho descartava aquest dimecres i argumentava que podia suposar "competència deslleial per a iniciatives privades".

Igualada Som-hi manifestava aquesta setmana que "cal mantenir les activitats de l'Estiuet" a les tardes. El grup municipal que lidera Jordi Cuadras ha instat al govern de Junts "a reconsiderar aquesta decisió i oferir activitats en horari de tarda, a més del matí, per a donar el màxim de servei a les famílies". Per la seva part, Patrícia Illa, segona tinent d'alcalde de la ciutat replicava que no es podrà oferir aquest servei per dues circumstàncies. En primer lloc, recorda Illa, "cal mantenir els grups bombolla, en l'actual situació, i a les tardes no seria possible. La normativa ens encotilla a tots".

Illa afegeix que "Igualada Som-hi ha de saber que les entitats i clubs esportius sí que en fan a la tarda, de casals, i no podem fer competència deslleial a aquestes entitats. Per a complementar i ajudar les famílies, en canvi, oferim beques del patronat Garcia Fossas. Potser no ho sap". Cuadras afirmava, amb relació a la necessitat de fer activitats a les tardes, "cal facilitar la conciliació i és imprescindible que la programació de l'Estiuet també es faci a les tardes. I si això implica una major inversió per a garantir els protocols sanitaris per la pandèmia, demanem que s'augmenti el pressupost, però que en cap cas es retallin activitats pels infants".

Igualada Som-hi considera que "després de més d'un any de pandèmia, els infants necessiten espais com l'Estiuet amb el màxim nombre d'hores que es puguin oferir i les famílies també necessiten poder disposar d'aquest servei en horari de tarda per conciliar la vida laboral i familiar. Retallar les tardes és un error i una manca de sensibilitat cap als infants i les famílies".


3 Comentaris

j

josep

igualada

13 de juny 2021.17:46h

Respondre

Es lo que te votar dretes

joan583

joan bosch

08700

7 de juny 2021.09:41h

Respondre

És clar, els polítics que ens govern aquí a la ciutat, no s’estimen les coses públiques, No creuen en l’ensenyament públic per damunt del privat, la sanitat passa el mateix, continuen... Llegir més retallant i posant per damunt de tot els objectius i la rendibilitat, això si, mirem que a dins a l’hospital (públic) hi han consultes de la privada. Quina vergonya!! i ens ho empassem. Realment afavoreixen les coses privades, els grans centres comercials en detriment de la petita botiga, les residències privades i... a l’antiga Mútua!!! I ara ens diuen ”competència deslleial en front lo privat”. van retallant tant com poden confiant que després ens cridaran als ciutadans a Fer Grans Recaptes!!! Esperem que no las donin a les privades per allò de ”fer competència deslleial...

jordi23

Jordi Joan

Igualada

7 de juny 2021.00:06h

Respondre

Totalment increible ... ”Competencia desllial a les iniciatives privades”... crec que aquest equip s’ha oblidat de per a qui treballa: la ciutadania (O be no s’han oblidat i ho saben molt... Llegir més be).

Però si s’havia fet tots els anys, l’únic que no va ser l’any passat. I a mes sense sentit total... a ”les iniciatives privades” si continuaran els grups bombolla?

Quin nivell de gestors!

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.