TORNAR

Un grup d'anoiencs s'adhereix a la plataforma d'Oriol Junqueras, Catalunya Sí

6 alcaldes de la comarca també hi donen suport

politica
Dimarts, 20 novembre 2012. 16:00. Redacció AnoiaDiari.
D'un cop d'ull
Un grup d'anoiencs, d'àmbits molts diferents, donen suport a Oriol Junqueras i s'han adherit a la plataforma Catalunya Sí, que es presenta en coalició electoral amb Esquerra Republicana de Catalunya. Entre aquest grup de persones hi ha sis alcaldes independents de la comarca.

Acte de presentació de la plataforma Catalunya Sí

Els alcaldes anoiencs de Bellprat, Carles Pol; Copons, Francesc Salamé; Castellolí, Joan Serra; Òdena, Carles Casanova; Orpí, Imma Palet; i Sant Martí de Sesgueioles, Jesús Torrens donen suport al candidat d’ERC Oriol Junqueras per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Tots ells són alcaldes dels seus municipis en llistes independents associades, i s’han adherit a la plataforma d’independents Catalunya Sí, que es presenta en coalició electoral amb Esquerra Republicana de Catalunya.

Amb aquest gest, aquests representants de la voluntat popular en els seus municipis fan un pas endavant en aquests moments decisius. Un pas endavant a favor d’una nova forma de fer política, davant la situació socioeconòmica actual, davant l’espoli fiscal, i en el marc d’una necessària regeneració política. I fan una crida al compromís social convençuts i convençudes que la democràcia i independència política és l’única via i condició possible per resoldre els problemes quotidians de la ciutadania i del país.

Catalunya Sí es va presentar oficialment a principis de novembre als jardins de la Biblioteca de Catalunya i de l’Escola Massana de Barcelona. A l'acte hi van assistir una representació de les més de 140 personalitats que formen part de la plataforma.

La societat civil anoienca també dona suport

Aquesta llista d’adhesions a Catalunya Sí a la nostra comarca, la formen persones de la societat civil i personalitats amb reconeixement social per la seva trajectòria i vàlua professional, i que estan implicades d’una manera o una altra en favor del procés independentista, des d’un compromís amb el nostre territori i la nostra societat.

Per exemple hi ha persones vinculades al món sindical com són Ester Lázaro, Francisco Javier Rodríguez, Isabel Roca, Josep Armenteras, Esther Lora, Francisco Salvador, Francisco Gil, Isabel Casas i Neus Pujadó.

I d’altres referents comarcals vinculats al món de l’esport, de la cultura, de l’ensenyament, emprenedors, petits empresaris, ... com són Jaume Llaverola, Marc Povedano, Martí Alavedra, Miquel Segura, Jordi Sanahuja, Daniel Vilarrúbies, Xavier Pérez, Francesc Bòria, Estela Claramunt, Jaume Domingo, Montserrat Costa, Oriol Gabarró, Jaume Rodríguez, Albert Balsells, Josep Oriol Jorba, Ricard Escura, Joan Bassas, Jordi Balsells, Cristina Domènech o Jaume Farrés, fins a més de cinquanta persones que, a títol individual, s’han volgut sumar a la Plataforma Catalunya Sí, per donar suport a l’Oriol Junqueras en les properes eleccions al Parlament de Catalunya.


2 Comentaris

J

Josep

Igualada

22 de novembre 2012.18:38h

Respondre

Anònim! 4 són alcaldes independents en llistes associades a ERC i 2 en llistes associades al PSC... per tant, no són alcaldes d’ERC que donin suport a ERC, no et sembla? I té el seu morbo.

A

Anònim

21 de novembre 2012.13:14h

Respondre

És notícia que alcaldes d’esquerra donin suport a esquerra?

Deixa el teu comentari

Si ho prefereixes pots identificar-te amb Facebook o registrar-te amb el teu correu electrònic.

La direcció del web anoiadiari·cat de l'espai es reserva la no publicació d'aquells comentaris que pel seu contingut no respectin les normes bàsiques d'educació, civisme i diàleg.